Политика за поверителност

на онлайн магазин BitcoinBG

„ТУГУД Технолоджис“ ЕООД е регистриран администратор на лични данни. Дейността на Онлайн магазин „BitcoinBG“ се осъществява в съответствие с българското и европейското законодателство за защита на личните данни (Закон за защита на личните данни, в сила от 01.01.2002г. и Общ регламент (ЕС) 2016/679)

БИСКВИТКИ

При посещение на сайта https://bitcoinbg.eu/shop/, потребителят трябва да има предвид, че за да функционира коректно, сайтът използва т.нар. „бисквитки“ или cookies. Те представляват малки текстови файлове, които браузърът Ви записва при всяко зареждане на дадена уеб страница. Чрез тях сайтът Ви идентифицира като познат потребител, а това спомага за по-ползотворната Ви интеракция с него.

Всеки потребител има правото да откаже записването на „бисквитки“ или да ги изтрие след напускане на сайта. Възможно е и да използвате функциите на своя браузър, за да забраните записването на тези файлове. Важно е да се има предвид, обаче, че това може да наруши процеса на интеракция със съответния сайт.

ДАННИ ПРИ ПОРЪЧКА

При осъществяване на поръчка на продукт/продукти от Онлайн магазин „BitcoinBG“, Вие декларирате, че предоставяте доброволно своите лични данни за обработка. Данните, които формулярът за регистрация изисква включват Име, Фамилия, Електронна поща и Телефон, както и адрес за доставка.

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Личните данни, които сайтът „BitcoinBG“ събира, са необходими единствено и само за идентифициране на потребителя/субекта на поръчката, осъществяване на доставката на закупения продукт, както и за счетоводни цели (издаване на фактура). Личните Ви данни се обработват и съхраняват в централата на „ТУГУД Технолоджис“ ЕООД в град Бургас, България. Системата на сайта е изцяло защитена, според съвременните стандарти за киберсигурност.

Всички доброволно предоставени от потребителя данни се съхраняват за срок от 10 години, след което се унищожават. При желание, потребителят може да поиска предсрочно заличаване на личните данни от системите и архивите на „ТУГУД Технолоджис“ ЕООД, съгласно българското и европейското законодателство. За целта е необходимо да изпратите заявление на e-mail адрес: [email protected] Искането Ви ще бъде обработено в рамките на 30 календарни дни.

ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ПОТРЕБИТЕЛСКИ ЛИЧНИ ДАННИ НА ТРЕТИ ЛИЦА

Събраните от сайта „BitcoinBG.eu“ потребителски лични данни не се предоставят на трети лица по никакъв начин и повод, с изключение на описаните в Закона за защита на личните данни случаи, включващи изискването на тези данни от страна на контролните органи и властите на Република България.