Малко помощ :)

Помощ за начинаещите в биткойн и миньорската дейност

Модератор: Moderators

Re: Малко помощ :)

Мнениеот niki » 07 Яну 2025, 21:00

Миличка, объркала си форума - тук останаха само "хора", които с нищо съществено не могат и не искат да помогнат на когото и да било...
Иначе по темата - няма файл - няма БТЦ.
"Единственото по-вълнуващо от това да забиеш кирката у нещо комунистическо, е да добавиш нова нула в банковите си сметки :D"
Niki 2023г

BTC - 1FgGVKimexvyBJKYZuXsUrk1fYF8fKZbb2
niki

Re: Малко помощ :)

Мнениеот knj » 07 Яну 2025, 21:23

Simon4eto написа:
knj написа:Я виж ти,приятелката на niki се разписала :lol: Родата му от всякъде изкачат.Защо се връзвате за пореден път :liar: на луди хора.Но ще дам съвет и аз.Да изкопае една дупка и да зарови хард диска там.Ще израсне едно дърво с Биткойни и да ги обере. :mrgreen:

Извинявайте но незнам за какво говорите наистина просто се исках да получа малко помощ защото нищо не разбирам от тези неща а когато се занимавах с това съм била още тинейджър

"Благодаря за отговорите ви но ако може да ми обясните като на прост човек защото наистина не разбирам много от тези неща само знам че имаше сайт с потребителско име и парола"

От всичко това разбрах че си била умна тийнейджърка и с времето си затъпяла, по принцип става обратно с хората.Този отгоре niki дори не загря че си копала е някакъв сайт и няма никакъв файл за извличане,иначе той е умно момче :liar:
Малък съвет от мен за теб, първо се сети за сайта който може да не съществува вече. Сигурен съм че се гъбаркаш с нас, но нищо, приказката да върви :wink: Пък и колегите ме "оправдават" така че всичко е точно :roll:
knj

Предишна

Назад към За Начинаещи