Модератор: Moderators
knj написа:Я виж ти,приятелката на niki се разписала Родата му от всякъде изкачат.Защо се връзвате за пореден път на луди хора.Но ще дам съвет и аз.Да изкопае една дупка и да зарови хард диска там.Ще израсне едно дърво с Биткойни и да ги обере.
Simon4eto написа:knj написа:Я виж ти,приятелката на niki се разписала Родата му от всякъде изкачат.Защо се връзвате за пореден път на луди хора.Но ще дам съвет и аз.Да изкопае една дупка и да зарови хард диска там.Ще израсне едно дърво с Биткойни и да ги обере.
Извинявайте но незнам за какво говорите наистина просто се исках да получа малко помощ защото нищо не разбирам от тези неща а когато се занимавах с това съм била още тинейджър
2GOOD написа:Simon4eto написа:knj написа:Я виж ти,приятелката на niki се разписала Родата му от всякъде изкачат.Защо се връзвате за пореден път на луди хора.Но ще дам съвет и аз.Да изкопае една дупка и да зарови хард диска там.Ще израсне едно дърво с Биткойни и да ги обере.
Извинявайте но незнам за какво говорите наистина просто се исках да получа малко помощ защото нищо не разбирам от тези неща а когато се занимавах с това съм била още тинейджър
Не обръщайте внимание на колегата, той така...
Simon4eto написа:Старият ми компютър отдавна е на боклука нямам запазени никакви файлове просто искам да знам има ли някакъв начин за намиране или да се примиря
Регистрирани потребители: AJB, George, Google [Bot], ionicle, shulio, viniamin