Малко помощ :)

Помощ за начинаещите в биткойн и миньорската дейност

Модератор: Moderators

Малко помощ :)

Мнениеот Simon4eto » 06 Яну 2025, 16:35

Здравейте, имам малко странно питане :) още в началото когато можеше да копаеш bitcoin в къщи с обикновен компютър на мен ми беше интересно и се получи така че успях да “изкопая” цели 3 :D Та въпросът ми е възможно ли е въобще да се добера до тях по някакъв начин или са си отишли безвъзвратно xD xD xD
Simon4eto

Re: Малко помощ :)

Мнениеот 2GOOD » 06 Яну 2025, 17:39

Разбира се, че може най-ваножто е портфейла на който сте копали да е все още достъпен/наличен на въпросният компютър или друг. Също ако има парола да я знаете ;)
Благодарности на: 12good4Buys8cvTj6EB4MTGNTSC4w9Swnz
Аватар
2GOOD
Site Admin

Мнениеот perla » 06 Яну 2025, 18:46

Wallet.dat е файла. Ако го намериш пази.
Трябва да свалиш core клиента и целия блокчаин. Или има скрипт, който вади адресите от wallet.dat и след това electrum wallet.
Във всички случаи го направи на гарантиран чист компютър. Да няма вируси, троянци.
3 бита няма как да си изкопал. 3 блока ако са - са 150 биткойна. Наградата беше 50 на блок.
perla

Мнениеот knj » 06 Яну 2025, 22:16

Я виж ти,приятелката на niki се разписала :lol: Родата му от всякъде изкачат.Защо се връзвате за пореден път :liar: на луди хора.Но ще дам съвет и аз.Да изкопае една дупка и да зарови хард диска там.Ще израсне едно дърво с Биткойни и да ги обере. :mrgreen:
knj

Мнениеот Simon4eto » 06 Яну 2025, 23:10

knj написа:Я виж ти,приятелката на niki се разписала :lol: Родата му от всякъде изкачат.Защо се връзвате за пореден път :liar: на луди хора.Но ще дам съвет и аз.Да изкопае една дупка и да зарови хард диска там.Ще израсне едно дърво с Биткойни и да ги обере. :mrgreen:

Извинявайте но незнам за какво говорите наистина просто се исках да получа малко помощ защото нищо не разбирам от тези неща а когато се занимавах с това съм била още тинейджър
Simon4eto

Мнениеот Simon4eto » 06 Яну 2025, 23:19

Благодаря за отговорите ви но ако може да ми обясните като на прост човек защото наистина не разбирам много от тези неща само знам че имаше сайт с потребителско име и парола но няма как да вляза от стария си компютър защото отдавна е на боклука, паролата не я помня с точност но бих могла да я налучкам защото тогава ползвах едни и същи пароли. Още веднъж благодаря на отзовалите се.
Simon4eto

Мнениеот Simon4eto » 07 Яну 2025, 10:56

Старият ми компютър отдавна е на боклука нямам запазени никакви файлове просто искам да знам има ли някакъв начин за намиране или да се примиря :)
Simon4eto

Мнениеот 2GOOD » 07 Яну 2025, 13:31

Simon4eto написа:
knj написа:Я виж ти,приятелката на niki се разписала :lol: Родата му от всякъде изкачат.Защо се връзвате за пореден път :liar: на луди хора.Но ще дам съвет и аз.Да изкопае една дупка и да зарови хард диска там.Ще израсне едно дърво с Биткойни и да ги обере. :mrgreen:

Извинявайте но незнам за какво говорите наистина просто се исках да получа малко помощ защото нищо не разбирам от тези неща а когато се занимавах с това съм била още тинейджър

Не обръщайте внимание на колегата, той така... :lol:
Благодарности на: 12good4Buys8cvTj6EB4MTGNTSC4w9Swnz
Аватар
2GOOD
Site Admin

Мнениеот futureworld » 07 Яну 2025, 17:28

2GOOD написа:
Simon4eto написа:

Не обръщайте внимание на колегата, той така... :lol:

Още не може да го прежали ...
futureworld

Мнениеот MadDog » 07 Яну 2025, 19:10

Simon4eto написа:Старият ми компютър отдавна е на боклука нямам запазени никакви файлове просто искам да знам има ли някакъв начин за намиране или да се примиря :)

ПРежалваш ги тия 3 бити. Тук имаше един с 33000 ВТС изкопани по онуй време- шокловъра :D Не знаем какво стана с него.
“In the new world, you have to accept total transparency. It will become part of your personality”
“Everything will be transparent. If you have nothing to hide you have no reason to be afraid.”

ВТС bc1q8mr7s0k9qga5fuwrhst2n84d0f2gdhtvd38fcp
Аватар
MadDog

Следваща

Назад към За Начинаещи