НАЧИНАЕЩ, ДАЙТЕ СЪВЕТ

Помощ за начинаещите в биткойн и миньорската дейност

Модератор: Moderators

НАЧИНАЕЩ, ДАЙТЕ СЪВЕТ

Мнениеот ielom » 13 Юли 2017, 16:19

Здравейте, бихте ли споделили кой модел видео карта към днешна дата е най добра при копаене и има смисъл от закупуването й (цената не е определяща). Търся нещо ефективно и с бъдеще в следващите месеци. Благодаря за отделеното време и внимание. :D
ielom

Re: НАЧИНАЕЩ, ДАЙТЕ СЪВЕТ

Мнениеот torptod » 13 Юли 2017, 17:46

По темата има много информация. Изписано е много и в този хубав форум. Така, че ако е толкова на зор работата - чети. Никой няма да ти снесе информация безвъзмездно, която е събирал доста време.
Последна промяна torptod на 13 Юли 2017, 22:50, променена общо 1 път
torptod

Мнениеот ielom » 13 Юли 2017, 19:34

Абсолутно съм съгласен че има много информация, но също така голяма част не е актуална към днешна дата, заради трудноста,липсата на карти и т.н. ,затова пуснах допитване до форума, като нежелаеш да дъдеш съвет не е нужно да укоряваш, откъде знаеш колко съм чел и колко не. Да искаш съвет от опитно незначи че не си чел,да сме на ясно.
ielom

Мнениеот greo » 13 Юли 2017, 21:06

:whistle:
Последна промяна greo на 16 Юли 2017, 07:55, променена общо 1 път
Аватар
greo

Мнениеот dob » 13 Юли 2017, 21:28

Добре дошъл!

Постове от типа "новобранец съм', 'нов съм', 'помагайте' и т.н. последвани от общо взето неадекватен въпрос се появяват през ден, може би това изнервя малко колегата Грео.

Моля те, пиши по-грамотно, между най и определението се слага малко тиренце.

Успех с добиването на виртуална валута, много е интересно и приятно, но иди набързо до банята и пусни студеното кранче на душа после влез малко под него, за да почустваш истинското усещане за печалба, забогатяване и т.н., ако това ти е целта, та да знаеш какво те чака.
dob

Назад към За Начинаещи