Здравейте на всички отново , както вече се представих съм абсолютен новобранец и от скоро се занимавам с тези копачки. Закупих първо KNC Нептун преди около 3 седмици. Първите две седмици го бях поставил на различно място от снимките по долу от линка. Свързах го и работеше перфектно без никакви ядове. Наложи ми се да закупя стелаж на който да го поставя понеже на предходното място пречеше , свързах го на ново , вероятно и кубувете съм ги поставил на различни места спрямо първия път ( имам предвид свързани към зелета платка). И след като ги поставих на въпросния стелаж пуснах майнера и след 12 часа работа ми направи впечатление докато минавах покрай него, че се е изключил. Отзад на захранването светеше само едната зелена лампичка. Дадох рестарт на системата и тръгна. Пропуснах да спомена , че съвсем малко бях разбърникал волтовете и херците , но не съм ги завишавал съществено. Така от 1-2 дни насам постоянно наблюдавам в advance segings на KNC маинера какво се случва като температура и градуси и вече 2-3 пъти го ловя че както ми показва 250W ( грубо )на куб и да речем обща консумация 1190 W и изведнъж гаснат всичките кубове за определено време (падат до 2-7 W ) - да речем 1-2 мин и след това палят на ново. До сега не съм наблюдавал това нещо , нямам нито представа нормално ли е , нито дали го е правило и досега и аз не съм забелязал. Другото което се притеснявам е да не е пък проблема от захранването , понеже е сървърно 2000W и е доста модифициарано - добавил съм доста вентилатори да охлаждат него и платката отпред ............. освен да не може да смогне на тая консумация .............. идея нямам. Моля дайте съвет какво се случва, че грам не съм на ясно !
Ето линк със малко снимчици : http://trastenik.snimka.bg/other/bitcoi ... 6.36064252