Здравейте!
От 2-3 дена започнах да се интересувам що е то BitCoin. Още не съм и на начална фаза от това да разирам каквото и да е.
Виждам, че хората тука си помагате с информация и за това не се и замислям да си задам (може би тъпите) въпроси, на които
към този момент не намирам отговори във форума.
Като за начало имам един въпрос от чисто любопитство.
1.За какво и от кого се използва нашата изчислителна мощ на машините, че ние да имаме кяр от цялата работа?
Втория ми въпрос е малко по сериозен.
Имам един умиращ бизнез и както се досещате опипвам почвата да се преориентирам в "копането".
Да речем, че след разпродаването на досегашните ми активи ще разполагам с 30-40 000лв за инвестиция в hardware.
Естествено не мисля да затварям всичките пари още в началото, но съм готов да вложа примерно 5 000лв. в началото
докато го схвана за какво иде реч и тогава вече да си преценя. И разбира се не съм хукнал още днеска да купувам
каквото и да е.
Та да мина на въпроса вече, че изпаднах в повечко подробности.
2.Към днешна дата с каква "копачка" мога да се сдобия с гореспоменатите 5 000лв. и респективно какви добиви на BitCoins
мога да очаквам.
P.s.
Незнам дали използвам правилно калкулаторите и ще съм много благодарен ако ми направите калкулация за тази машинка:
http://minerscube.com/product/minerscub ... he-market/