Въпросчета от новак.

Помощ за начинаещите в биткойн и миньорската дейност

Модератор: Moderators

Въпросчета от новак.

Мнениеот Bathory » 26 Мар 2014, 19:24

1.Как мога да преместя Bitcoin-папката от Аppdata-тa,на друг дял?
2.Защо като пусна cgminer-a през CGWatcher го има ето този ред,а като го стартирам през bat-файла не?
Capture.PNG
Capture.PNG (22.14 KiB) Прегледано 1467 пъти

3. Скоростта пада от 400kh до около 300kh,когато пусна майнера през CGWatcher.
Bathory

Re: Въпросчета от новак.

Мнениеот vmuser » 26 Мар 2014, 20:11

1. Премести я където искаш; Направи шорткът на bitcon-qt.exe; десен бутон - Properties - Target добавяш след ...bitcoin-qt.exe" -datadir="<път до BitCoin директорията>"
Пример: "C:\Program Files (x86)\Bitcoin\bitcoin-qt.exe" -datadir="d:\BitCoinData"

2,3. Най-вероятно CGWatcher пуска миньора с друга конфигурация - в едната има настройки на api-listen, но има някакво ограничение от router/windows firewall; и няма клок като не е през БАТ

Погледни как и какво пуска CGWatcher, за да си сигурен, че пуска с твоята конфигурация.
Аватар
vmuser

Мнениеот Bathory » 27 Мар 2014, 19:43

vmuser написа:1. Премести я където искаш; Направи шорткът на bitcon-qt.exe; десен бутон - Properties - Target добавяш след ...bitcoin-qt.exe" -datadir="<път до BitCoin директорията>"
Пример: "C:\Program Files (x86)\Bitcoin\bitcoin-qt.exe" -datadir="d:\BitCoinData"

2,3. Най-вероятно CGWatcher пуска миньора с друга конфигурация - в едната има настройки на api-listen, но има някакво ограничение от router/windows firewall; и няма клок като не е през БАТ

Погледни как и какво пуска CGWatcher, за да си сигурен, че пуска с твоята конфигурация.

Благодаря ти!Папката я преместих,както ми каза и стана,а на CGWatcher му махнах отметката Overheat protection и майнера подкара на 400kh.
Bathory

Мнениеот madum » 23 Апр 2014, 08:15

Аз пък имам друг проблем - всеки път когато създам на cgminer втори басейн ми излиза като Dead Quota като съответно немога да го сменя за да заработи.Та въпроса ми е как да го обърна в Alive Quota?
madum

Назад към За Начинаещи