Здравейте колеги нов съм в това начинание и се спречквам с следният проблем:дъно асрок за 4 карти с 2 захранвания колермастер 700ватови докато работеше едното захранване с 2-те карти никакъв проблем след това вързах и другото захранване както бе описано от някои колеги по следният начин(зеленият кабел е пауър бутона на късо за да палят заедно и от черните кабели масата също на късо) и след като го тествах с 3 карти работеше сложих и 4-тата и изгоря дъното точно там където влиза 12Волтовия кабел за процесора.Нещо объркал ли съм ?Според мен всичко трябваше да е ок ама не.Взех си друго дъно пак асрок z87exteme 4 какво ли не направих повече от 3 карти не може да познае и пак същия проблем със 1 захранване и две карти никакъв проблем но с двете захранвания вързани както описах по горе и трета карта почва да грее дъното там където влиза захранването на процесора и вляво от него има нещо черно като кутйка горещо е не се пипа с пръст и под него платката също не се пипа от горещина.Ако някой може да даде акъл за какво става на въпрос да заповяда.Предварително благодаря.
прикачвам и снимка на мястото където пече.