vmuser написа:Аз се опитвам да направя проста аритметика и не мога да разбера аз ли нещо бъркам или наистина са таквиа резултатите.
Да кажем, че искам 1 биткойн да набия за гигахеши. Обезценяването му е общо взето почти 50% на месец (с толкова поевтиняват гигахешовете според тяхната графика). Т.е. в края на месеца ще имам 0.5 биткойна в гигашехове. Аз ще използвам тези гигахешове, които според сегашната цена от 0.0184бтс/гх илиза, че ще мога да си купя точно 54гх. С тези 54гш по техния калкулатор за първия месец (който е най-доходоносен) ще изкарам 0.2бтс. Т.е. в края на месеца ще имам 0.07бтс, ако реша да си продам гигахешовете за биткойни. Идеята постоянно да набутваш биткойни за гигахешове е най-голямата измама на брокерите - така на хартия изглежда, че имаш много, но взъщност нямаш нищо, а печелят само те от безбройните продажби... Така че ако може някой да ми обясни дали и къде бъркам и какво е по-различното тук от една обикновена борса, където търгуваш по стандартния начин... Само дето тука посоката е ясна, гигахешовете няма да се вдигнат никога и цената им винаги ще е надолу (поне по тренд), може да има флуктуации, които да носят минимални печалби, но кой всъщност инвестира в стока, която знае, че върви стремглаво надолу?
абсолютно се съгласявам с теб...
на мен ми беше необходимо известно време за да го проумея...
благодаря ти за разяснението...наистина
явно е време да излеза от групата на наивните хора...
и да не храня повече напразни надежди
за мен беше вдъхновяващо да си поиграя на това нещо...
Е... всичко с времето си...
дано това бъде полезно и на други
всичко добро!
и успех