Виртуално копане 'cloud mining'

Помощ за начинаещите в биткойн и миньорската дейност

Модератор: Moderators

Re: Виртуално копане 'cloud mining'

Мнениеот Zmejsky » 01 Мар 2014, 08:40

ZAX написа:Аз имам 5 реферала, за 1 от тях знам че със сигурност е използвал активно почти всички функционалности, купувал, продавал, копал... но бонуси никакви от никъде, някакви идеи? Въобще бонус за какво се взима в крайна сметка?

И при мене е така .
Аватар
Zmejsky

Мнениеот greo » 01 Мар 2014, 15:52

бонус 3% получаваш за всички GHS, които са в притежание на твоите хора...
когато ги продадат и при теб изчезват... в раздел: баланс & refferals на cex.io си пише всичко подробно...
притежавате само тези GHS, които сте си купили. Те копаят винаги за Вас, докато не ги продадете за :btc:
Аватар
greo

Мнениеот ZAX » 02 Мар 2014, 00:12

Не знам... Само знам че един от рефералите ми има 20 GH/s купени, а моите факани бонуси никакви ги няма...
ZAX
Spammer

Мнениеот greo » 10 Мар 2014, 14:21

еми така е....
49 2013-12-14 51.07142250 1.53214268
един от моите реф-ове редовно си ги продава, когато цената се качи и си купува нови, когато падне (поради покачване в трудността или други фактори)
в началото тръгна с малко над 30 ГХШ човека, а ей го ся...просперира, за което му се радвам много естествено :))))))))))))
все пак спекулативен балон на илюзията е това... нищо повече от средство на новата икономическа система.......
Аватар
greo

Мнениеот vmuser » 10 Мар 2014, 14:55

Аз се опитвам да направя проста аритметика и не мога да разбера аз ли нещо бъркам или наистина са таквиа резултатите.
Да кажем, че искам 1 биткойн да набия за гигахеши. Обезценяването му е общо взето почти 50% на месец (с толкова поевтиняват гигахешовете според тяхната графика). Т.е. в края на месеца ще имам 0.5 биткойна в гигашехове. Аз ще използвам тези гигахешове, които според сегашната цена от 0.0184бтс/гх илиза, че ще мога да си купя точно 54гх. С тези 54гш по техния калкулатор за първия месец (който е най-доходоносен) ще изкарам 0.2бтс. Т.е. в края на месеца ще имам 0.07бтс, ако реша да си продам гигахешовете за биткойни. Идеята постоянно да набутваш биткойни за гигахешове е най-голямата измама на брокерите - така на хартия изглежда, че имаш много, но взъщност нямаш нищо, а печелят само те от безбройните продажби... Така че ако може някой да ми обясни дали и къде бъркам и какво е по-различното тук от една обикновена борса, където търгуваш по стандартния начин... Само дето тука посоката е ясна, гигахешовете няма да се вдигнат никога и цената им винаги ще е надолу (поне по тренд), може да има флуктуации, които да носят минимални печалби, но кой всъщност инвестира в стока, която знае, че върви стремглаво надолу?
Аватар
vmuser

Мнениеот greo » 11 Мар 2014, 10:36

vmuser написа:Аз се опитвам да направя проста аритметика и не мога да разбера аз ли нещо бъркам или наистина са таквиа резултатите.
Да кажем, че искам 1 биткойн да набия за гигахеши. Обезценяването му е общо взето почти 50% на месец (с толкова поевтиняват гигахешовете според тяхната графика). Т.е. в края на месеца ще имам 0.5 биткойна в гигашехове. Аз ще използвам тези гигахешове, които според сегашната цена от 0.0184бтс/гх илиза, че ще мога да си купя точно 54гх. С тези 54гш по техния калкулатор за първия месец (който е най-доходоносен) ще изкарам 0.2бтс. Т.е. в края на месеца ще имам 0.07бтс, ако реша да си продам гигахешовете за биткойни. Идеята постоянно да набутваш биткойни за гигахешове е най-голямата измама на брокерите - така на хартия изглежда, че имаш много, но взъщност нямаш нищо, а печелят само те от безбройните продажби... Така че ако може някой да ми обясни дали и къде бъркам и какво е по-различното тук от една обикновена борса, където търгуваш по стандартния начин... Само дето тука посоката е ясна, гигахешовете няма да се вдигнат никога и цената им винаги ще е надолу (поне по тренд), може да има флуктуации, които да носят минимални печалби, но кой всъщност инвестира в стока, която знае, че върви стремглаво надолу?

абсолютно се съгласявам с теб...
на мен ми беше необходимо известно време за да го проумея...
благодаря ти за разяснението...наистина :shifty:
явно е време да излеза от групата на наивните хора...
и да не храня повече напразни надежди
за мен беше вдъхновяващо да си поиграя на това нещо...
Е... всичко с времето си...
дано това бъде полезно и на други :roll:
всичко добро!
и успех :arrow:
Аватар
greo

Мнениеот greo » 16 Мар 2014, 16:40

иии тук е редно да допълня, че цялото естество на (крипто)валутите и парите е такова...неестествено и илюзорно... :)
Аватар
greo

Мнениеот ZAX » 16 Мар 2014, 20:38

Колега, така и не ми отговори поради каква причина нямам никакви бонуси от реферали?!

Ако не е тайна, ти като пръв който ни го представи, включително и аз съм под теб, колко рефералчета си събрал вече и какво идва от тях, стига да не е тайна разбира се ;)
ZAX
Spammer

Мнениеот greo » 16 Мар 2014, 22:57

51 refferals :P
в момента ми е около 1 гигахеш бонуса .... но понякога е около 6-7-8....
зависи кой купува-продава... понякога и аз инвестирам~трейдвам... за забавление :dance:
нали ти казвам...пълна илюзия... трябва да се възползваш от ситуацията...
лично аз си сменям всички BTC за да преживявам ежедневието....и после пак тук...виртуално... :)

p.s. т.е. не може да се разчита на виртуално копаене...нито на хардуерно....
въпрос на желание и мотивация...важното да ти е яко...и да не си зависим от системата ;) :)
и най-вече си изграждам мрежа на доверие за съдействие сред себеподобните....
не е нещо особено...просто да се подкрепяме в тези променливи времена :)
това е едно от средствата за взаимодействие и обединение!...
и все пак благодаря!!!! за всичко! :mrgreen:
Аватар
greo

Мнениеот ZAX » 17 Мар 2014, 06:05

Най-после зацепих!

Всъщност %-та не е от наличните и работещи GH/s на рефералите а само от от тяхна покупко/продажба!

Е пак е нещо де ;)
ZAX
Spammer

ПредишнаСледваща

Назад към За Начинаещи