Модератор: Moderators
larry12 написа:На пролет не се знае дали изобщо ще може да си плаща тока КНЦ-то
kmetax написа:Ела насам към офиса и за едно малко уиски ще ти го направя едното кубче.Радиаторите от мен
pepy86 написа:Нямам климатик засъжаление в помещението и да в стаята е над 25 градуса в момента. За съжаление незнам дали бих се справял с отварянето и нанасянето на корекции по въпросната пластина и чесно да кажа ме е малко старх да не стане на по зле. Иска ми се и на мен да мога да го сложа в по хладно и проветриво помещение , но за съжаленмие нямам тази възможност. В моемнта 3 от кубовете ми при тези занижени параметри и при сегашната температура навън държат 86 градуса , а при другите два е 71 и 77-80 градуса варират. Проблема с жегата в тази стая при всички случай ще изчезне след не повече от месец , защото зимата при работещо парно не вдига над 18-19 градуса макс. Но лятото определено нещата не стоят така. Найстина признавам мен лично ме е страх да ги отворя , освен ако не се наложи да подменя перките което е елементарно. Чудя се на вариант дали да не сложа по един вентилатор на задната решетка временно , който да помага на този вътре- фабричния ,и да изкарва топлия въздух от вътре на вън. Ще опитам и ако свали 3-4 градуса ще е повече от супер. Но засега на тоя етап засъжаление нямам възможност да дам 200+ лева за тези перки NOCTUA които бързо биха ми решили проблема.
Регистрирани потребители: 2GOOD, newromancer, val1900, viniamin