Модератор: Moderators
stylius написа:Не приятелю, хората от този магазин те обиждат, като те мислят за cash cow. И не, това също не е обида, а термин използван за вземане на повече пари отколкото трябва, т.е. доене (Milking). Тук хората се опитват да ти помогнат, като то казват когато някой се опитва да те метне.
reminer написа:Благодаря, пишете ми на лично, ако знаете от къде мога да си купя, да не превръщаме форума в магазин
reminer написа:Мерси на всички, искам да си купя 4 нови Радеона за да пробвам Етериум, вие почнахте да ме хейтите мен, не ми е понятно???? Успех.
scandalo написа:За да не отварям нова тема, ще попитам в на колегата темата.
Намерих си 2 карти Radeon RX 580 NITRO+ 8 GB GDDR5 за по 600лв бройката интересува ме мога ли да опитам с 2 карти като за начало да копая Eth?
Идеята ми е да си направя някаква сметка дали си заслужава инвестицията във 6-12 карти и по-голям риг?
Може ли да препоръчате дъно, което да е подходящо за 6 карти без h81 pro btc вече не се намира много много.
И друг въпрос със Seasonic Platinum 660W мога ли да захраня 2хRX 580?
scandalo написа:Благодаря за отговора.
Ще инвестирам малко време да почета, но до колкото разбрах е малко късно сега да се започва с копането на Eth очертава се скро да се смени на POS.
Но винаги остават другите валути.
Регистрирани потребители: Bing [Bot], Google [Bot]