Съвет за гр.Варна, някой да настрои рига срещу заплашане

Помощ за начинаещите в биткойн и миньорската дейност

Модератор: Moderators

Re: Съвет за гр.Варна, някой да настрои рига срещу заплашане

Мнениеот gsracing » 28 Мар 2017, 23:58

Здравейте и от мен, колеги. С партньора ми(Севдалин) търсим и подходящо решение за рамка. Преди време съм участвал в сглобяването на един риг, точно със стелажи, резултата беше... :х В смисъл, че освен че не бяха стабилни и веднъж дори паднаха на земята, изглеждаше супер грозно. А и при такава скъпа техника решихме да не спестяваме от рамка. Та въпросът ми е има ли някой в района който прави алуминиеви такива, ако не то поне някой от форума към когото да се обърнем. Също така всеки съвет относно монтаж, настройка е добре дошъл.
gsracing

Мнениеот konqueror » 29 Мар 2017, 00:05

gsracing написа:Здравейте и от мен, колеги. С партньора ми(Севдалин) търсим и подходящо решение за рамка. Преди време съм участвал в сглобяването на един риг, точно със стелажи, резултата беше... :х В смисъл, че освен че не бяха стабилни и веднъж дори паднаха на земята, изглеждаше супер грозно. А и при такава скъпа техника решихме да не спестяваме от рамка. Та въпросът ми е има ли някой в района който прави алуминиеви такива, ако не то поне някой от форума към когото да се обърнем. Също така всеки съвет относно монтаж, настройка е добре дошъл.

Колегата Zeus е вашия човек http://bitcoinbg.eu/forum/viewtopic.php?f=38&t=3975
Аватар
konqueror

Мнениеот gsracing » 29 Мар 2017, 00:30

Благодаря, на колегата Zeus му писах но гледам че не е влизал от 20 дни. Дали се занимава още?!? Ако се сещате за други давайте ги насам да има и резервен. :)
gsracing

Мнениеот mitice » 29 Мар 2017, 09:03

Здр. Да разбирам,че вие сте екипа :) ти и севдалин.Ами за стелажа ме изненада,че било паднало - при всичко е бетон няма мърдане а са 10+ карти на самия стелаж с алуминиев L профил на рафтовете.
mitice

Мнениеот gsracing » 29 Мар 2017, 14:47

Здравей, колега. Ами не знам може и стелажите които сме ползвали да са по ниско качество. Може ли 1-2 снимки на риг със стелажи да видя какво имаш в предвид. Благодаря :)
gsracing

Мнениеот mitice » 29 Мар 2017, 16:23

gsracing написа:Здравей, колега. Ами не знам може и стелажите които сме ползвали да са по ниско качество. Може ли 1-2 снимки на риг със стелажи да видя какво имаш в предвид. Благодаря :)

Драсни лс с скайп или питай севдалин за скайпа :) ми
mitice

Мнениеот sevdalin » 30 Мар 2017, 22:20

Пичове, да ви питам за ДДС, някой дали е наясно..... Да речем си купувам карти,дъно, захранване, но на фактурата се изписва някоя фирма. За да мога да си взема ДДС-то трябва ли тази фирма да е с някаква конкретна дейност, и какво точно печели фирмата, от едно такова действие. В смисъл закупеното ще им се води разход, и ще им намали данък печалба, това ли е единствения плюс за фирмата, или има и друго?
sevdalin

Мнениеот Zmejsky » 31 Мар 2017, 07:48

sevdalin написа:Пичове, да ви питам за ДДС, някой дали е наясно..... Да речем си купувам карти,дъно, захранване, но на фактурата се изписва някоя фирма. За да мога да си взема ДДС-то трябва ли тази фирма да е с някаква конкретна дейност, и какво точно печели фирмата, от едно такова действие. В смисъл закупеното ще им се води разход, и ще им намали данък печалба, това ли е единствения плюс за фирмата, или има и друго?

Za да си вземеш ддс то фирмата на която купуваш трябва да е регистрирана по ддс .
Аватар
Zmejsky

Мнениеот sevdalin » 31 Мар 2017, 10:06

Само това ли е изискването, да е регистрирана по ДДС. Не трябва ли да се занимава с компютърен бизнес, или дейността няма значение?
sevdalin

Мнениеот mitice » 31 Мар 2017, 10:23

Няма значение с какво се занимаваш :)
mitice

ПредишнаСледваща

Назад към За Начинаещи