Модератор: Moderators
gsracing написа:Здравейте и от мен, колеги. С партньора ми(Севдалин) търсим и подходящо решение за рамка. Преди време съм участвал в сглобяването на един риг, точно със стелажи, резултата беше... :х В смисъл, че освен че не бяха стабилни и веднъж дори паднаха на земята, изглеждаше супер грозно. А и при такава скъпа техника решихме да не спестяваме от рамка. Та въпросът ми е има ли някой в района който прави алуминиеви такива, ако не то поне някой от форума към когото да се обърнем. Също така всеки съвет относно монтаж, настройка е добре дошъл.
gsracing написа:Здравей, колега. Ами не знам може и стелажите които сме ползвали да са по ниско качество. Може ли 1-2 снимки на риг със стелажи да видя какво имаш в предвид. Благодаря
sevdalin написа:Пичове, да ви питам за ДДС, някой дали е наясно..... Да речем си купувам карти,дъно, захранване, но на фактурата се изписва някоя фирма. За да мога да си взема ДДС-то трябва ли тази фирма да е с някаква конкретна дейност, и какво точно печели фирмата, от едно такова действие. В смисъл закупеното ще им се води разход, и ще им намали данък печалба, това ли е единствения плюс за фирмата, или има и друго?
Регистрирани потребители: Bing [Bot], Google [Bot]