Днес сутринта пуснах Нептуна към Slush pool-a. Реших да повиша на някои от блоковете малко честотите и веднага започна да прави номерата с спирането - гасненето и паленето, за няколко секунди. Все едно мине ли в advance tuninga консумация над 1300W и неможе да работи читаво. След това коригирах честотите , само на два от кубовете вместо заводските 0.00366 и 475 Hz ги вдигнах пак на 0.00366 но на 500Hz. И така от 10 сутринта до сега ядове не съм имал. Дори докато излизах записах с една програмка клипче как е работил докато ме е нямало и не е имало поне за това време гасене и палене на кубовете безпричинно. Не мога да разбера възможно ли е нещо заради прекалено високата консумация като му завиша параметрите да го прави това. Но факт е, че басейна определено не е проблема. Незнам дали пък и контролера не е причината? Нямам идея. В момента консумацията варира от 1070W до 1295W според страницата на KNC , но копа между 2,5 и 2,9 със сегашните настроики. Прави ми впечатление как се вдига и пада консумацията на асик 2 и асик 6 , нямам идея защо е така , а не стои стабилно . С тая програма ,за която споменах по горе направих и едно 5-6 минутно клипче за което ще дам линк , да видите с последните параметри които съм му задал как работи поне да се ориентира които разбира .
ето го и линка:
http://vbox7.com/play:3c4ca37a32п.п. Преди малко се чук и с момчето от който закупих Нептуна. Той като видя клипчето с температурата и ми каза че за него май това е основния проблем . Предложи ми да задам като параметри 0.00293 на 425 или 400 HZ и преди малко това и направих, Температурите паднаха около 80-90 на всички кубуве с изключение на 2-рия асик които упорито държи около 100 и се чудя какво да го правя него!