здравейте,
Аз се извинявам, че възобновявам темата, но в момента се движа по тези стъпки - много съм чувал за онлайн валутите, но основно съм се занимавал да изкарвам пари от PTC и други сайтове със смешни приходи и ужасно много време и нерви отделени в тази насока.
Преди няколко месеца си мислех дали не мога да сложа нещо на служебния ми компютър, който да ми изкарва пари, пусках някакъв софтуер миньор но се оказа, че видеокартата и процесора са ми много слаби и се отказах. От няколко дни пак си мисля по темата и този път се разрових малко по обстойно за нещо което да мога да си закупя като самостоятелна машина и чрез нея да копая пари.. и така попаднах на тази тема.
Можете ли да споделите с мен актуални наблюдения и данни от мравките версия 5? Имам възможност да си закупя 1 или 2 такива, но не съм сигурен какво още трябва да купя и как да ги настроя. Всъщност за настройките прочетох вече мануал'а, но все още имам някакви мъглявини..
Да уточня някои дребни нещица - аз не съм запален с идеята "бързи печалби", "да стане от днес за утре" и т.н. - да кажем така - ако успея да си избия инвестицията в рамките на няколко месеца и след това машината да е в кондиция да ме изкара над нулата и да продължава да работи, за мен е чудесен вариант. 10 % да ми докарва месечно над таксите по ток, амортизация и поддръжка, пак ми е добре дошло.
Друго дребно нещичко - предпочитам да ми е самостоятелна машината, която ще работи, т.е. имам опция да си включвам разни USB и други копачи на машината, но така ще съм зависим от самия компютър, по тази причина предпочитам да си е самостоятелна бойна единица, да я забия до някой UPS например и да знам, че докато има ток и нет, животното ще си мърда крачетата без да е нужно да го подритвам аз..
Ще се радвам на бърз отговор от всеки който може да ми помогне, както и на линкове към важни теми, които може би съм пропуснал и т.н.. Няма да се разсърдя на никои които ми прати нещо, което съм чел - така някои след мен които може би не го е прочел, ще бъде насочен също..
П.С. Почти подтоянно съм на линия, ще се радвам на бързи реакции и ми се иска да се подготвя подобаващо и съвсем скоро да плувам в някои басейн някъде с моя си машинка

Приемам и лични разговори, както и по skype и поща
Поздрави