mumak написа:Колеги, може би съм малко извън темата, но искам да отдам дължимото на търпението и желанието ви да помогнете на бедният itibg! Поклон вам и успех във всичко!
Здравейте отново, колеги!
Към днешна дата копането върви добре и расте малко по малко. Имам двуцифрено число машини, копая ВТС, оборудвам се с все повече техника, местих апаратурата няколко пъти на все по-удобни места, изплатих си оборудването и т.н.
Всъщност и аз искам да благодаря на колегите от този форум, които ми дадоха информация, насочиха ме и де факто допринесоха за моите успехи в тази област.
В действителност обаче получих и директна помощ с показно на хардуер, софтуер, настройки, начини за продажба, борси, банки и т.н. И, знаете ли, на хората които го направиха нищо не им стана - сега продължаваме да сме приятели, да обменяме опит, да си показваме на кой как му работят машините и т.н.
Работата ми в областта на криптовалутите доказа за пореден път, че е нужен и основно практически опит, а само четенето в Нета, което далеч не е достатъчно, ако ще човек да изчете изцяло популярните форуми. Доказа и също, че всеки може да открива топлата вода сам, но изобщо не е нужно. Затова пожелавам на всички ви много здраве, много печалби от добив и продажба, и благодаря на всички онези, които "поеха риска" и ми съдействаха физически, на живо, и които не ги интересуваха други подробности за добива от моя страна, които нямат никакво практическо и технологично отношение към темата за копане на криптовалути.