От AsRock са решили да се възползват максимално от ситуацията, макар и с известно закъснение представиха специален модел на дънна платка за биткойн майнинг:
хах .. това може да е само похвално за марката. преди няколко дни споделих на един френд че съм решил да се отоплявам с компютри тая зима и той ми се смя от сърце, защото "това били глупости" . За негово нещастие обаче е човек който уважава асрок и мисля в първия удобен момент да си поръчам едно такова дъно и то задължително при него .
То малко зависи и от цената, ако е "спешъл едишън" може да ти е по-удобно с 3 други дъна да вържеш същите карти. Но е интересно че големите фирми хвърлят око, макар и предпазливо. Представете си утре NVidia да кажат "пък нашето видео ще копае по-бързо от конкурентите" и да изкарат и те модел видео и ще взема пуканки да гледам надпреварата в стил "сблъсъка на титаните"
http://nikem-bg.net/computer-components ... S3-A55-FM2 100 лева Дъната вече са йофтини, баш ме брега дали ще купя 2 дъна с по 3 слота или едно с 6 слота. На фона на 6 карти + захранване, парите за дъно са част от "консумативите".
Колега, не разбирам защо предлагаш точно това дъно... Мен ужасно много ме кефи момента в който няма да се налага да си модвам екстендърите!
Повече ме кефи само момента в койтоняма да има нужда въобще да са на екстендъри, защото има и такива дъна, ама то друга тема... И други нереални цени...