mitko83 написа:Поуката е има един файл който трябва да се пази, и като го сложиш всичко тръгва.
Още доста поуки ще разбереш!
Модератор: Moderators
mitko83 написа:Поуката е има един файл който трябва да се пази, и като го сложиш всичко тръгва.
BAUAR написа:Колеги,
За да не отварям нова тема пиша тук. Само аз ли имам проблем с Ethereum Wallet?
Не го бях пускал от края на 2019 г. Пуснах го преди 2 дни и ъпдейтване няма ... Стои по цяла нощ и нищо.
Уж съм с последната версия 0.11.1. MIST е. На Sync mode съм на Light.
Има ли други варианти на ETH wallet-и, но не мобилни или web. А като този, софтуерни, които си стоят на pc.
Благодаря!
BAUAR написа:Ясно и аз това прочетох тук-там.
Почудих се много за Ledger Nano S. Но сега в това малко странно време всеки един лев трябва да се къта за "лоши" времена.
А за нещо web, какво би ми предложил?
Not recommended
This is not a recommended way to create your wallet. Due to the sensitivity of the information involved, these options should only be used in offline settings by experienced users.
BAUAR написа:Е да, магазина го знам
Но дори и в https://www.myetherwallet.com/create-wallet не препоръчват да се работи с импортирани ключове ... То как човек да е сигурен да го направиNot recommended
This is not a recommended way to create your wallet. Due to the sensitivity of the information involved, these options should only be used in offline settings by experienced users.
Назад към Софтуер и крипто портфейли
Регистрирани потребители: 2GOOD, Bing [Bot], filchef, ionicle, Sevo, viniamin