Пусни го както съм го дал, директно без да пипаш нищо за минута да видиш какво ще качи, само x11.bat файла. И се увери, че бин файла е директно тоя от архива, не си го прегенерирал. А, и си с някой от последните драйвери, нещо над 14.7
Еее, ти определено не си с моя конфиг, само си смени сървърите и използвай ТОЧНО моя.
Тя да не е позабила втората? Принципно с тоя конфиг трябва да си работят независимо колко са, виж ако някоя е крашнала и се е резетнала може да дава такива ниски стойности. Намали честотата на ядрото в конфига, рестартирай пц-то (или дизейбъл/енейбъл от дивайс мениджъра) и го пусни пак. Инак ако искаш различни параметри да даваш за двете, със запетайка ги разделяш
Мерси колега. Ако си от Пловдив казвай къде да те черпя една бира. Драйвера май беше забил на едната и след рестарт и двете стабилно тръгнаха на 7000. Сега въпроса е да кача ли новите драйвери (в момента съм с 13.5) ?
Здравейте И аз да се включа. Едно към едно пускам miner-а. Първоначално тръгнаха и двете карти - едната се задържа на 8.2. Другата на 1.5 ... Крашна драйвъра и 2-рата карта тотално изключи. Рестартирах компа .. пускам пак. Едната карта както в началото на 8.2 ... другата на 0, и крашва драйвъра.
xistenz55, имаше много хубави банички на центъра на пловдив... Драйвера задължително, ще отидеш мин 1000 нагоре
BAUAR, този конфиг е с леко дигнат коре, на 1050 ако си спомням правилно, свали го на 1000 например и предполагам ще спре да крашва. Може в последствие да си играеш с различните карти като установиш коя колко държи, примерно 1000,1020 за ядро, така се задава на повече от една