Здравейте колеги мисля че това ще е една добра тема тъй като вече се копаят и други валути но с толкова много пулове да мойе да се подбере по доброто Аз копая dogicoin в https://nonstopmine.com но за сега единствените ми възгледи към него са not responding server рано сутрин
От известно време копая Doge в Dogehouse.org. Пробвал съм и в по-малки Doge пулове, но там е доста по-малък профита за 24 часа. Скоро и аз ще развъртя multipool.us, и да вържа портфейлите с Cryptsy за автоматично преобразуване в BTC, в случай, че се съберат прекалено разнообразни валути.
ех, спрях го за догето щом мина под 160, сега ги продадох
така че си иска следене ако искаш да си с макс (или поне близки до макс) печалби
то си е един вид хазарт, със задържане на продажби при ниски стойности, догето можеше да падне и под 100 (теоретично) но с тези обеми на търговия смятах че ще се възстанови, за късмет така и стана
Remember kids, don't accept binaries from strangers!
Litecoin в litecoinpool.org пробвах доста LTC пулове , най-отговорно заявявам че това е най-добрият басейн. multipool.us не ми хареса изобщо , супер неинформативен басейн с доста по-малко добиви от очакваното.
в wemineltc добива също е доста по-малко от калкулаторите.