50btc го хакнаха преди месеци (октомври някъде ако помня добре) и стана голяма каша с акаунтите и изкопаното от потребителите. От голям пул на 3 или 4 място в света тогава - сега го няма никакъв даже като присъствие в нито една класация. Препоръчвам http://eligius.st/ 0% fee ,няма какво да му се хаква.Само попълваш в настройките BTC адреса си и почваш да копаш според посочените настройки.
Ясно дано наистина ги обърне А multipool дали е по добре понеже тук гледам ми дава доста Rejected ? Има ли някой друг подобен pool на този принцип да не се занимавам с борси и т.н.
Flex написа:Тея лесните са миддълкойн и WafflePool, директно ти дават бтк, няма регистрации. За момента миддълкойна е най-профитабъл
Подкрепям мнението за middlecoin - почти двойно повече се изкарва там отколкото ако се копае само LTC както правех аз дълго време. Твърдя това на база статистика от месец. Малко коментари и лични впечатления за пула Waffepool ще може ли колега Flex?
PPLNS е там, т.е. трябва да поседиш поне седмица за да го видиш. Самия аз съм го преглеждал много отгоре, в лоши дни на мидълкойн изкарва почти колкото него, но не може да се сравнява с добрите. Генерално бих го сложил на 70% от доходността на мидъла. Мидъла пък в добри дни прави ебати приходите, повече отколкото ако копаш и продаваш най-печелившия за момента койн (бау бау). Последните 2 не са такива ама...
Мултипула хич не е зле, и не е PPLNS ами PROP. Ама се закачай на eu2.multipool.us, че e доста безгрижен. Като изкопаш койните отиват в Cryptsy и там си ги прайш каквото искаш, кеф ти да кешираш - кеф ти да чакаш Но в този "бизнес" с копачите вариант да не се занимаваш и да получаваш прилични БТК за хешрейта ти просто няма