Две от валутите могат да се обменят само в mxcNOW където взимат по 0.005 BTC което си е зверско дране при положение че аз бях изкопал само колкото за 0.0045 и някак не ми беше удобно да тегля -0.0005
За какво въобще са сложили тая лайняна монетка и още по лайняната и борса... То реално ми излезе по-малко печалбата от нея, колкото загубата от това че набутах и друга там, която можеше в cryptsy на по-висока цена, и накрая взех само 2 XPM за цялата работа, че там беше най-ниска таксата, но чаках цял ден да видя дъното. Е поне това уцелих и се избих, гледам днес пак са се вдигнали, та излязох сух от водата и там, но все пак...
Разбира се не ми пука кой знае колко за тези жълти стотинки, ама да ми казва пула че имал 0 такси и да ме праща в такава борса е меко казано некоректно... Аз за борсата ли копая или за себе си... Даже едната монетка всъщност като гледам е могло и в cryptsy и то на по-висок курс, но педеругите са ми написали и за двете че може само в тяхната борсичка (ако е тяхна де, но иначе защо да ми го слагат така...). А тази която наистина може само там, нея трябва да им я копая 1 година че да има смисъл някой ден да я обменя...
Да, за сега съм се спрял на cryptsy за останалите, където таксата ще ми е само 0.0002 колкото на нормална транзакция (те са принципно по 0 или 0.0001, но съм имал и по 0.0002), което си е една напълно адекватна такса! На ония другите боклуци от къде на къде ще им е 25 пъти по-висока таксата?! И това ако не е дране на кожи, тогава не знам какво е... Особено когато искам да си тегля паричките ежедневно!
П.П. Как са нещата в btce и vircurex? Mt.кенеф защо още го няма, май станаха вече 2 дни?
П.П.П. И пула и той... Да не мога да си изтегля монетките 2 дни и там където ми е основния профит да ми ги бавят още 2 дни, да ми ги дадат тях последни, чак когато им е паднала цената си е чиста проба SCAM. Как така другите ми ги пратиха, точно тези задържаха, докато са на висока цена... Деба тея удобни технически проблеми... И каква е тази адска глупост да не мога да тегля под 1 монетка, все едно да ми сложат BTC да не мога да тегля под 1...
SCAM