tqnko написа:Копая в dwarpool посочил съм адрес който взех от cmd с команда за нов акаунт. Като си насоча монетите натам как да ги оправлявам или ?
Най-лесно си изтегли Мист има линк в първия пост
Модератори: ekrem, Moderators
tqnko написа:Копая в dwarpool посочил съм адрес който взех от cmd с команда за нов акаунт. Като си насоча монетите натам как да ги оправлявам или ?
2GOOD написа:tqnko написа:Копая в dwarpool посочил съм адрес който взех от cmd с команда за нов акаунт. Като си насоча монетите натам как да ги оправлявам или ?
tqnko написа:2GOOD написа:tqnko написа:Копая в dwarpool посочил съм адрес който взех от cmd с команда за нов акаунт. Като си насоча монетите натам как да ги оправлявам или ?
Нещо ми бяга. Задал съм адрес който ми го генерирах през CMD как да го добавя във Мист? Защото във дралф пуула не може да се смеяна адреса..
tqnko написа:2GOOD написа:tqnko написа:Копая в dwarpool посочил съм адрес който взех от cmd с команда за нов акаунт. Като си насоча монетите натам как да ги оправлявам или ?
Нещо ми бяга. Задал съм адрес който ми го генерирах през CMD как да го добавя във Мист? Защото във дралф пуула не може да се смеяна адреса..
loudnes написа:Здравейте момци, какво е наблюдението ви върху параметъра farm recheck при копане на етер...
Какъв е физическият смисъл, дава ли по-добра пройзводителнсто при определени параметри, зависи ли параметъра от латентноста към пула и вида на картите?
Е такива неща ме вълнуват, ако някой е експериментирал.
snowman написа:Здравейте келеги. Имам един проблем.
Ползвам майнера на клеймор и като го пусна и почва да си копае уж. Но като отида на пула и не си виждам копача.
Същото ми го правеше и с майнера на генойл. Изтривах дагове, сверявах адресите, портовете...
Някакви идеи от какво може да е това?
Назад към ETH - Ethereum (Етериум)
Регистрирани потребители: Bing [Bot]