jkminkov написа:help за боза10, v1.1.6 ethminer has stopped... дъни се след 2-3 часа при "нормални настройки" --farm-recheck 2000 -G --cl-local-work 256 --cl-global-work 16384
ethminer-a кога ли не се е дънил. Каквито и настройки да правиш , щом се дъни така ще е.
И аз му мислих много, разни контроли ,рестарти и прочие, накрая се отказах. Постоянно спираше и добива ми беше нисък. Смених го с Claymore , той си има автоматични рестарти при забив , при отказ на една от картите и прочие.
Някой има ли идея как може да се накара Claymore miner, да подреди картите по реда по който са на слотовете. MSI afterburner-a си ги вижда точно както са си подредени, но при Claymore са в тотален безпорядък. Има някакви команди в него, но не ми се иска да пускам всяка карта поотделно.
Я да взема да си отговоря сам , в духа на добрите традиции

Май "последователното" пускане е единственият вариант, а и то няма да е точно последователно, просто ще е "обявено" пускане, но по реда по който желая. Ето , пише го в упътването:
- GPU indexes in temperature control sometimes don't match GPU indexes in mining. Miner has to enumerate GPUs via OpenCL API to execute OpenCL code, and also it has to enumerate GPUs via ADL API to manage temperature/clock.
And order of GPUs in these lists can be different. There is no way to fix GPUs order automatically, thanks to AMD devs.
But you can do it manually. For example, if you have two cards, you can change their order by adding "-di 10". Another example, reverse order for six cards: "-di 543210".
-di GPU indexes, default is all available GPUs. For example, if you have four GPUs "-di 02" will enable only first and third GPUs (#0 and #2).