Има ли някои да се пуска с 7970 Сапфир ... да обмениме опит?
Минах през различни настроики но повечт от 20.60 MH/s на карта немога да извадя.
Модератори: ekrem, Moderators
6iva4a написа:dob написа:тоя майнер, некой качи ли го, по-бързо ли копа или по-стабилно, или ... нищо? моля, споделете!
+ 5-8%
dob написа:Мерси, ама при мен нещо не ги дава, може би не съм засекъл достатъчно дълго, но реалния добив е горе-долу същия, а на едната карта дето е сама дава по-ниска скорост - 5-10, при нормални 15мх, знам ли ?
svetliopi44 написа:Има ли някои да се пуска с 7970 Сапфир ... да обмениме опит?
Минах през различни настроики но повечт от 20.60 MH/s на карта немога да извадя.
6iva4a написа:dob написа:Мерси, ама при мен нещо не ги дава, може би не съм засекъл достатъчно дълго, но реалния добив е горе-долу същия, а на едната карта дето е сама дава по-ниска скорост - 5-10, при нормални 15мх, знам ли ?
Опитай да изтриеш директорията "Ethash"
Metamorph написа:Благодаря за разясненията.
С Windows8.1 64x съм . Обаче подозирам че пак някакви грижи има с драйверите SDK. Тях ги иска винаги като реша да копам нещо под Windows с видеото, или да разбивам wifi. Общо взето за да работи OpenCL. Чудя се само защо трябва да ги инсталирам отделно ,щом съм с най-новите драйвери за видеото.
А ето го и дъното за което говорих по-горе.
Назад към ETH - Ethereum (Етериум)