от nikolayr680 » 21 Ное 2014, 18:56
Здравейте, форумци ... Искам да попитам, защо всички смятат сайта за пирамида, която скоро ще затвори ?? Не се заяждам просто разпитвам, тъй като съм нов член на общността на LTC Gear и някои неща не са ми много ясни ... Но въпроса ми е какво точно ви кара да мислите така : ниската цена, която той предлага ли е единственото ??
Въпроса ми се породи, поради факта, че с един приятел попаднахме на оферта за закупуване на машина за копаене на скрипт валути на уникално ниска цена , нещо от сорта на 300-400 $ за 200 мх/с .... След елементарни пресмятания достигнахме до извода,че закупувайки въпросните машини за 300-400 $ и продавайки 1 мх/с на цена от около 5.6$ както беше до скоро в LTC Gear , то би могла да бъде достигната еднократна печалба от порядъка на 700-800 $ , което си е 150-200% печалба ( еднократно ! ) ... Наясно съм ,че машини консумират ток и имат нужда от поддръжка, но ако предположим, че въпросният Крис работи сам, както си мисля от това, че единствено той комуникира с нас и няма модератори или администратори в сайта, цялата работа не ми се струва толкова измислена, а честно казано възможна ....
Бих се радвал ако някой смята, че бъркам някъде да ме поправи и да ме информира допълнително за цялата ситуация ...
Благодаря и поздрави на всички ...
П.С : отново искам да подчертая, че това не е заяждане или опит за налагане на мнение, а единствено споделяне на такова ...