Litecoin GEAR

Копаене на биткойн и други криптовалути в облака

Модератор: Moderators

Re: Litecoin GEAR

Мнениеот LuckyBG » 19 Ное 2014, 00:22

Новини от LTC Gear:
Код за потвърждение: Избери целия код
Two changes:

- The anniversary coupon code will be deactivated

- The referral system will be deactivated at the end of the week for several weeks (possible permanent.) All referral hits registered before deactivation will be paid and no referrals will be recorded after.

In order to mitigate short term effects of this changes, a new product is temporarily listed, at a price which contain all the accumulated benefits of the removed features.

Kind Regards,
Chris
FreeBitco.in - безплатни BTC
Аватар
LuckyBG

Мнениеот marincho » 19 Ное 2014, 01:24

Не разбирам шльокавица
Аватар
marincho

Мнениеот Mr.Mighty » 19 Ное 2014, 11:47

$4.59 за 1 МХ
смъкнал е още цените
<p>Read The Funniest Stories and Facts on the Internet. </p>
http://mydailymix.eu/
Аватар
Mr.Mighty

Мнениеот marincho » 19 Ное 2014, 11:54

$4.22
Не разбирам шльокавица
Аватар
marincho

Мнениеот LuckyBG » 19 Ное 2014, 12:09

Само да не отива на "затваряне" на сергията, както е тръгнало :)

Пише, че по Коледа се очаква следващата мултипликация - 24.12.2014 .. само да не се окаже "мултипликация" за Крис, а за всички нас - МИКРОпликация, сиреч фалит :lol:
Аватар
LuckyBG

Мнениеот Mr.Mighty » 19 Ное 2014, 14:31

Анализ на последният пакет на лтц-геар. от днес.

Скорост: 183 МХ
Цена: $839
$/MH: 4.58
Едно ЛТЦ го взимам че е: $3,70
Начална трудност: 45,000
Слагам увеличение на трудността от 3% на период. По-принцип е повече, но нали има и мултипликация.

Излизат близо 80 дни докато ми върне парите.
<p>Read The Funniest Stories and Facts on the Internet. </p>
http://mydailymix.eu/
Аватар
Mr.Mighty

Мнениеот LuckyBG » 19 Ное 2014, 15:38

Mr.Mighty написа:Излизат близо 80 дни докато ми върне парите.

Ха дано да си прав :clap:
Аватар
LuckyBG

Мнениеот nikolayr680 » 21 Ное 2014, 18:56

Здравейте, форумци ... Искам да попитам, защо всички смятат сайта за пирамида, която скоро ще затвори ?? Не се заяждам просто разпитвам, тъй като съм нов член на общността на LTC Gear и някои неща не са ми много ясни ... Но въпроса ми е какво точно ви кара да мислите така : ниската цена, която той предлага ли е единственото ??

Въпроса ми се породи, поради факта, че с един приятел попаднахме на оферта за закупуване на машина за копаене на скрипт валути на уникално ниска цена , нещо от сорта на 300-400 $ за 200 мх/с .... След елементарни пресмятания достигнахме до извода,че закупувайки въпросните машини за 300-400 $ и продавайки 1 мх/с на цена от около 5.6$ както беше до скоро в LTC Gear , то би могла да бъде достигната еднократна печалба от порядъка на 700-800 $ , което си е 150-200% печалба ( еднократно ! ) ... Наясно съм ,че машини консумират ток и имат нужда от поддръжка, но ако предположим, че въпросният Крис работи сам, както си мисля от това, че единствено той комуникира с нас и няма модератори или администратори в сайта, цялата работа не ми се струва толкова измислена, а честно казано възможна ....

Бих се радвал ако някой смята, че бъркам някъде да ме поправи и да ме информира допълнително за цялата ситуация ...
Благодаря и поздрави на всички ...

П.С : отново искам да подчертая, че това не е заяждане или опит за налагане на мнение, а единствено споделяне на такова ...
nikolayr680

Мнениеот LT530 » 21 Ное 2014, 19:07

nikolayr680 написа:че закупувайки въпросните машини за 300-400 $ и продавайки 1 мх/с на цена от около 5.6$ както беше до скоро в LTC Gear , то би могла да бъде достигната еднократна печалба от порядъка на 700-800 $ , което си е 150-200% печалба ( еднократно ! ) ... Наясно съм ,че машини консумират ток и имат нужда от поддръжка, но ако предположим, че въпросният Крис работи сам, както си мисля от това, че единствено той комуникира с нас и няма модератори или администратори в сайта, цялата работа не ми се струва толкова измислена, а честно казано възможна ....

Отговори си на въпроса, какво точно се копае с тези машини и къде точно се търгува, в смисъл е ли е възможно толкова мощност да остане незабележима в мрежата.
хинт: Има един единствен начин горното да се случи, но тогава термина печалба ще е е много на кантар. :D
LT530

Мнениеот dobo79 » 21 Ное 2014, 19:40

Какво значи "незабележима в мрежата"?
Мощността(шеровете си работят в мрежата).Никой не казва че сега се добавят мощности.Просто се разпределят между потребителите във вид на шерове.
Аз така ги разбирам нещата.Естествено никой не може да знае как стоят нещата със сигурност.Цялата тази неизвестност и тайнственост кара хората да си мислят че това е пирамида или понзи схема.Аз също го мисля именно заради това че няма никакви доказателства,че не е такава.Това обаче не ми пречи да съм инвестирал определено количество монетки,като досега съм си възвърнал около 70% от вложението.Това обаче не ме успокоява,понеже приемам,че всяко плащане може да е последно и сайта да изчезне по всяко едно време.
Аватар
dobo79

ПредишнаСледваща

Назад към Cloud Mining