Litecoin GEAR

Копаене на биткойн и други криптовалути в облака

Модератор: Moderators

Re: Litecoin GEAR

Мнениеот Mr.Mighty » 12 Ное 2014, 18:39

marincho написа:
LuckyBG написа:Да попитам, колегите дето са напред :)
До кое ниво реферали получават бонус в LTCGear?
Само до първо ниво ли?

Аз лично, не ти разбирам въпроса :(

Пример за Level 3 реферална система е:

марично първи се регва - Level 1
МR.MIGHTY се регистрира под него, като първи реферал - Level 2
Краб се регва като реферал на МR.MIGHTY, но реално и марично печели от него. Level 3

В лтц геар специално мисля че е само до левъл 2 системата, така че горният пример не играе.
<p>Read The Funniest Stories and Facts on the Internet. </p>
http://mydailymix.eu/
Аватар
Mr.Mighty

Мнениеот LuckyBG » 12 Ное 2014, 19:19

Mr.Mighty написа:Пример за Level 3 реферална система е:

марично първи се регва - Level 1
МR.MIGHTY се регистрира под него, като първи реферал - Level 2
Краб се регва като реферал на МR.MIGHTY, но реално и марично печели от него. Level 3

В лтц геар специално мисля че е само до левъл 2 системата, така че горният пример не играе.

Точно това питах :), защото примерно в coins-miners.com е до 3 ниво реферали, ама тук не намирам информация до кое ниво е?
Та ако някой е наясно да сподели :)
FreeBitco.in - безплатни BTC
Аватар
LuckyBG

Мнениеот marincho » 12 Ное 2014, 23:16

Разбрах.
Тук няма подобни тъпотии.
Купуваш през реферален линк.
Няма значение регистрация или каквото и да е. "бисквитките" ти се помнят една седмица(т.е. като кликна нарочно или случайно на реферал, всички мои плащания в рамките на 7 дни се пишат на човека с линка).
Та пак - няма нива и други щуротии, все пак това не е реф пирамида.
Не разбирам шльокавица
Аватар
marincho

Мнениеот LuckyBG » 12 Ное 2014, 23:45

marincho написа:...всички мои плащания в рамките на 7 дни се пишат на човека с линка).

Това какво ще рече, че след 7 дни, когато дойде седмичното плащане - ще се отрази на човека, чийто реферал си ти - в неговата статистика и баланс?
И това само за покупка (ордер) на шерове ли важи или и за седмичните плащания/реинвестиране в шерове от реферала ти? Ако твоят реферал, си има свой реферал - ти получаваш ли нещо и от него ... или не е много ясно (той сайта и без това е не много userfriendly , няма много инфо :))?
Аватар
LuckyBG

Мнениеот marincho » 13 Ное 2014, 08:40

LuckyBG написа:
marincho написа:...всички мои плащания в рамките на 7 дни се пишат на човека с линка).

Това какво ще рече, че след 7 дни, когато дойде седмичното плащане - ще се отрази на човека, чийто реферал си ти - в неговата статистика и баланс?
И това само за покупка (ордер) на шерове ли важи или и за седмичните плащания/реинвестиране в шерове от реферала ти? Ако твоят реферал, си има свой реферал - ти получаваш ли нещо и от него ... или не е много ясно (той сайта и без това е не много userfriendly , няма много инфо :))?

Не, ще рече, че получавам само процент от парите, които реферала е платил.
Не разбирам шльокавица
Аватар
marincho

Мнениеот dobo79 » 13 Ное 2014, 10:59

Точно така е.Няма реферално ниво 2,3 и т.н.
Човекът на който си натиснал рефералния линк преди покупка е този който ще получи 11% от твоята покупка независимо от сумата.Затова повечето хора споделят тези 11% с този,който е купил през техния линк-като един вид благодарност или както и да го наречем.Аз лично не знаех за това нещо с кукитата и докато си мислех че поръчвам през линка на маринчо(понеже предната ми поръчка беше през неговия реферал),то явно при разглеждането на чуждите форуми съм натиснал на някой друг реферален линк и поръчката ми отиде при този непознатия.Има и такива,които не споделят тези 11% и този човек се оказа именно такъв.Писах му ако иска да ги сподели с мен,затова че съм поръчал от неговия линк,но той отказа.След това научих за бисквитките на браузъра и това че преди поръчка трябва да се изчистят същите и наново да се натисне рефералния линк на този през който искаш да поръчаш.
Относно пирамидата-засега съм на около 50% РОИ,т.е. все още ми пари под лъжичката така да се каже. :)
Аватар
dobo79

Мнениеот LuckyBG » 13 Ное 2014, 12:50

dobo79 написа:...Човекът на който си натиснал рефералния линк преди покупка е този който ще получи 11% от твоята покупка независимо от сумата.

Искаш да кажеш, че това през кой реферален линк е направена регистрацията няма значение, а е важно преди самата покупка да си ползвал реферален линк на човека, на който искаш да станеш реферал, така ли? Преди самата покупка, а не при регистрацията? Такава система за първи път виждам .... xD . Въобще как се разбира, че си пазаруваш като реферал на някой, защото то никъде не ти показва това?
Аватар
LuckyBG

Мнениеот dobo79 » 13 Ное 2014, 13:54

Да,точно така.Относно това кой реферален линк си натиснал последно може да погледнеш тук за Мозила:инструменти/настройки/лични данни/и там от бисквитките на ltcgear.com натискаш на wp_affiliates.Номерчето отдолу е номера на рефералния линк,натиснат последно.
Аватар
dobo79

Мнениеот dobo79 » 15 Ное 2014, 11:21

Ако някой се чуди защо е получил по-малко възнаграждение от предвиденото според него то всичко е нормално и няма място за притеснения.
Всичко е математика,както се изразяват някой колеги,а именно:
Шеровете ПРЕДИ мултипликацията се умножават по заработката показана на сайта: Total: 0.01708604 LTC / 7 days / 1 ASIC Share
Само мултипликационните шерове се умножават по 0.00156288 (това е средната цена за дните,които са работили).
Сбора от тези двете суми би трябвало да се доближава максимално до това което всеки е получил.
Така че всичко е точно и е в реда на нещата.
Аватар
dobo79

Мнениеот LuckyBG » 15 Ное 2014, 21:28

dobo79, доближаваме се до посочените от теб числа (макар, че ни се искаше да са по-височки добивите :) .... обаче не ми стана ясно, ти откъде ги взе тези изчисления? Пише ли ги някъде в сайта, че не ги намирам?
Аватар
LuckyBG

ПредишнаСледваща

Назад към Cloud Mining