Litecoin GEAR

Копаене на биткойн и други криптовалути в облака

Модератор: Moderators

Re: Litecoin GEAR

Мнениеот dobo79 » 24 Дек 2014, 11:48

val1900 написа:Виждам, че все още има на вид възрастни хора, а вярват в Дядо Коледа.
Ho ho ho както пише след известието за мултипликация на 24.12.

Това не мога да го разбера при положение,че доскоро(а може би и в момента) и ти "вярваше" в Дядо Коледа(Chris's real name is Vasile).Забелязвам в последно време подигравателно отношение от твоя страна към хората инвестирали в Лтцгеър.Не знам на какво се дължи това.Може и аз да се превземам,но едва ли!
Весела коледа на всички.Хо-хо-хо.
Ще видим кой ще се смее последен(или ще плаче). :)
Аватар
dobo79

Мнениеот kopacha » 24 Дек 2014, 11:59

Хо хо хо аз вярвам в силата на Крисковата пирамида :))) и осещам как ще се мултиплицирам със пържоли и уиски от двойната заплата за нова година
kopacha

Мнениеот caaxy » 24 Дек 2014, 12:04

[quote="kopacha"]Хо хо хо аз вярвам в силата на Крисковата пирамида :))) и осещам как ще се мултиплицирам със пържоли и уиски от двойната заплата за нова година

:dance: :whistle:
Хо хо хо
Аватар
caaxy

Мнениеот val1900 » 24 Дек 2014, 13:20

dobo79 написа:
val1900 написа:Виждам, че все още има на вид възрастни хора, а вярват в Дядо Коледа.

Това не мога да го разбера при положение,че доскоро(а може би и в момента) и ти "вярваше" в Дядо Коледа(Chris's real name is Vasile).Забелязвам в последно време подигравателно отношение от твоя страна към хората инвестирали в Лтцгеър.Не знам на какво се дължи това.Може и аз да се превземам,но едва ли!

Да и аз съм вътре с извесна сума, но това не означава, че вярвам. А тук така умилително се говори за Крис...
Пурамидата рухна приемете го и право напред, но не към поредния cloud....
val1900
ПроФесор

Мнениеот opper » 24 Дек 2014, 14:25

val1900 написа:
dobo79 написа:

Да и аз съм вътре с извесна сума, но това не означава, че вярвам. А тук така умилително се говори за Крис...
Пурамидата рухна приемете го и право напред, но не към поредния cloud....

Не знам от къде имаш тази информация, но аз например си получавам плащанията (включително и последното) и до сега съм нямал проблем с пирамидата. До колкото знам при всички мултипликации до сега сайта е минавал в maintenance mode така, че ако днешния е поради мултипликацията - не бих се притеснил особенно. Знам, че напоследак има доста хора с липсващи плащания от последните 2 седмици, но преглеждайки редовно темите по форумите има и доста хора със сменени адреси, bruteforce logging attemts и т.н. Ние всички виждаме нещата от потребителската страна (Front End), от другата може ситуацията да изглежда доста различно. Тъй като всички ние, инвестирайки в този бизнес, се доверяваме сляпо на един човек - въпросният Крис - и сме наясно, че всеки един момент може всичко да спре, не виждам причина да се говори че пирамидата е рухнала, понеже ако беше така, най-вероятно никой нямаше да е получил плащане последната седмица.
opper

Мнениеот val1900 » 24 Дек 2014, 16:29

opper написа: не виждам причина да се говори че пирамидата е рухнала, понеже ако беше така, най-вероятно никой нямаше да е получил плащане последната седмица.

Така ще му спрат новите поръчки. Плаща на 1% от клиентите и другите продължават да инвестират в "най-съблазнителното предложение".
Ако съм помогнал на някого да се замисли преди да си даде парите ще се радвам.
val1900
ПроФесор

Мнениеот opper » 24 Дек 2014, 17:33

Чесно казано, надявам се всички ние да сме обмислили добре какво може да загубим преди да си дадем парите.
opper

Мнениеот kopacha » 25 Дек 2014, 10:21

Сайта отново е online но не работи функционално още. Няма 2фа няма втора генерация ,няма мултипликация но си личи че е преместен на друг сървър и работи по добре от преди !
kopacha

Мнениеот BGanio » 25 Дек 2014, 11:36

Няма Плащания да беше казал :)
Аватар
BGanio

Мнениеот BGanio » 25 Дек 2014, 11:50

Аз лично не мисля да се логвам докато няма повече информация или поне 2FA
Аватар
BGanio

ПредишнаСледваща