Litecoin GEAR

Копаене на биткойн и други криптовалути в облака

Модератор: Moderators

Re: Litecoin GEAR

Мнениеот dobo79 » 13 Дек 2014, 22:28

За който все още не е разбрал-вече няма 8% отстъпка при плащане с :btc:
Аватар
dobo79

Мнениеот opper » 14 Дек 2014, 10:12

Е, няма нищо, все пак 35-те процента реферален бонус компенсират :)
opper

Мнениеот marincho » 19 Дек 2014, 20:04

Referral system closure

Hi,

On Dec 19, at 16:20 UTC referral system rate was set to 0.
All orders placed after 16:20 UTC will not get referral reward.

For a proper goodbye, a one day limited usage coupon is issued, “goodbyereferralsystem”, with 49% discount rate. Since coupon is limited in usage, please do not use it unless you plan to buy something.
Unpaid orders will be cancelled after 3 hours and coupon usage counter will be readjusted.

Cheers,
Chris
Не разбирам шльокавица
Аватар
marincho

Мнениеот kopacha » 20 Дек 2014, 13:57

Колеги някой да е получавал заплата ??? А да знае кога ще вземем ??? :Л) Започвам дА СЕ ТРЕВОЖА, от сутринта отварям акаунта и ми брои само някакви часове в момента са 20 часа? На всички ли показва 20 часа. Да не би да трябва да се промени нещо в портфейлите? Хваща ме параноята :)))))
kopacha

Мнениеот Foxtail » 20 Дек 2014, 14:13

до колкото разбирам .. това е новата защита.... ако някой ти е в акаунта и реши да заложи друг адрес за пращане на кинтите, има 24 часов период в които все едно акаунта е блокиран за празане на каквото и да било .... не ми е много ясно точно ... но така виждам нещата
Foxtail

Мнениеот opper » 20 Дек 2014, 14:43

Да, това е нова защита като предпазна мярка от смяна на адрес в последния момент и изпращане на заплатата към новия (сменен) адрес. Мисля, че във вторник или сряда беше сложена тази защита и всички акаунти имаха 24 часа заключване на плащанията. Това, което много хора не знаят е, че 24-те часа започват да текат когато си влезеш в акаунта, а не по подразбиране от датата и часа на въвеждане на защитата.

По повод заплатата -

Update 00:00 UTC. Friday night payout is delayed for a day. Reason, at 00:00 more than half of the user base which should received payments did not validate their addresses (did not visit the website since the new system is in place).

от Farm Payments секцията.
opper

Мнениеот kopacha » 20 Дек 2014, 15:14

Реално погледнато ако не си бях влязал в акаунта сутринта ами след 3 дена примерно щях да си получа биткойните след 4 дена ?
kopacha

Мнениеот dobo79 » 20 Дек 2014, 15:15

Foxtail написа:до колкото разбирам .. това е новата защита.... ако някой ти е в акаунта и реши да заложи друг адрес за пращане на кинтите, има 24 часов период в които все едно акаунта е блокиран за празане на каквото и да било .... не ми е много ясно точно ... но така виждам нещата

Ако някой ти влезе в акаунта спокойно може да си прехвърли всичките шерове на своя си акаунт без да се налага да сменя каквито и да е адреси за плащане,така че тази защита ми се струва малко беззащитна в този случай.Според мен по-добре да се имплементира(или там както се казва :) ) 2ФА защита и то такава,която е достатъчно сигурна,а не както е сега чрез код изпратен на пощата.Все пак е нещо,но може и още по-защитени да станат акаунтите.Всъщност всичко зависи единствено и само от админа на пирамидата.
Заплатата я чакаме довечера,ако пак няма закъснения и т.н.
Аватар
dobo79

Мнениеот kopacha » 20 Дек 2014, 15:35

A тези часове дето ми ги брои не трябва ли първо да изтекът те?
kopacha

Мнениеот LuckyBG » 20 Дек 2014, 16:38

dobo79 написа:Ако някой ти влезе в акаунта спокойно може да си прехвърли всичките шерове на своя си акаунт без да се налага да сменя каквито и да е адреси за плащане,така че тази защита ми се струва малко беззащитна в този случай......

Прави си, но това може лесно да се види и проследи от администратора, т.е. вижда се къде са отишли шеровете .. докато адреса е относително "анонимен" :)

Според мен, това с 24 часовия брояч за отложено плащане е по-скоро за удобство на системата за разплащания на ltcgear.com .. защото сигурно са имали проблеми с плащанията (може да са плащали няколко пъти на един и същи акаунт,който си е сменил адреса,.. и за да не става объркване (още повече ако плащанията са ръчни или има много "човешка намеса", при която може да се сгреши).

Посланието на Крис аз го разбирам така:
1. Преди плащане се пуска 24 часов брояч, за да не бъдат променяни LTC или BTC адресите за плащане (може би да се улесни обработката на плащанията)
2. Ако все пак ти се наложи да смениш тези адреси, .. няма проблем, но 24 часовият брояч се рестартира и започва да тече нов 24 часов период, след който ще може да получиш плащането си.
3. Горното ограничение не важи за смяна на DRK адрес или за смяна на вида плащане - т.е. изплащане в LTC, BTC, Х11 или в шерове.
4. Не можеш да искаш промяна на LTC или BTC адреси по служебен път, от администраторите на сайта.
FreeBitco.in - безплатни BTC
Аватар
LuckyBG

ПредишнаСледваща

Назад към Cloud Mining