Пазарната логика казва, че когато стане възможно копането на други алгоритми, новите шерове ще са с друга цена или аут ъф сток. В момента са доста по-неизгодни.
за преодър на 10 нови шера ми платиха като за 224 стари асик шера, ако плащането е било само за всичките дни от които ги имам /пет/, идваче ще плащат като за 300 стари шера/30 mh/ при пълна седмица. Да , не са по-изгодни от старите шерове. Аз се надявах че плащането, ще е по-добро, но поне наистина е по-добро от песимистичният вариант 12 мх
Не забравяй, че второто поколение дялове са вид преордер в момента. Така, че е нормално да плаща по-малко. Когато пристигнат чиповете (обявено е средата на януари ама да видим) ситуацията би трябвало да се промени от към доходност.
имам един пакет от новите 10 дяла, получавам плащанията си в ВТС , според сметките за плащанията на старите дялове и това което съм получил разликата е 0,02834937 BTC което идва от тези 10 преордър нови дялове Обърнато обратно в LTC и доход на дял 0,02834937/0,0095/0.01327943 = 224.7 дяла 5/7*300= 214 дяла