Litecoin GEAR

Копаене на биткойн и други криптовалути в облака

Модератор: Moderators

Re: Litecoin GEAR

Мнениеот BGanio » 06 Дек 2014, 12:26

На единя акаунт на който имам 2 шера получих 0.025 ЛТЦ - на другият на който имам малко повече превод още няма, ама и друг път ми се е случвало
При друг колега с който говорихме е полуил дохода за акаунта с многото шерове а на този с малкото още не - явно просто са му станали повечко акаунтите на Бай Крис и не се справя в срок
Аватар
BGanio

Мнениеот LuckyBG » 06 Дек 2014, 14:03

Какво мислите за новите играчки - 2nd Gen pre – ASIC share 10 в ltcgear?

Код за потвърждение: Избери целия код
Product Description

This product will reserve the right to use of a 2nd generation ASIC equivalent to:
- 13000 kHs Neoscrypt algorithm
- 30000 kHs Scrypt algorithm
- 95000 kHs X11 algorithm
- equivalent of (27 – 30)  x Radeon 290 Lyra2RE (estimate, final numbers after hard fork)

The payout algorithm is selected either by “coin choice” or best paying if neutral coin is selected (“BTC” or “LTC”). Other algorithms will be listed as soon as they are available.

This unit will pay 1/2.5 of Scrypt algorithm until 2nd ASICs are received (mid January)
FreeBitco.in - безплатни BTC
Аватар
LuckyBG

Мнениеот deyan_rashkov » 06 Дек 2014, 17:14

купих току що, мисля че е отлична възможност за по-голям доход
deyan_rashkov

Мнениеот hashrate » 08 Дек 2014, 13:41

Полезен линк за следене на наличностите:

http://ltcgeartracker.com/
Аватар
hashrate

Мнениеот marincho » 08 Дек 2014, 15:28

Всички линкове вътре са реферални.
Не разбирам шльокавица
Аватар
marincho

Мнениеот dobo79 » 08 Дек 2014, 16:53

Аз ги наблюдавам от тука: http://ltcgearguide.com/stock-checker/ ,но е същата работа с линковете.
Аватар
dobo79

Мнениеот Mr.Mighty » 10 Дек 2014, 11:30

Има нов анонс на сайта. Политиката отива към копане на алт-койни, x11 & neoscript.

Докато са на пре-ордер нещатата са доста по евтини, отколкото като излязат, така че си направете добре сметката
<p>Read The Funniest Stories and Facts on the Internet. </p>
http://mydailymix.eu/
Аватар
Mr.Mighty

Мнениеот Mr.Mighty » 10 Дек 2014, 11:41

Я дайте малко акъл. Направих си нов акаунт, (не е забранено) и си накупих от новите майнери няколко броя.
Зададох да ми копа Скрипт-Н (верткойн) и да плаща в БТЦ

до тук добре обаче...

един тарикат от друг форум ми казва че скрипт-н може да се копае само ако имаш мод-овете. Аз нямам модеове, но имам от новият майнер 30 парчета.

Да знаете нещо по въпроса

П.с Май с новият майнер може да копаш само ЛТЦ в момента и до на намалена скорост от 40%. До януари докато дойдат чиповете.
Няма ли яснота - вече се дразня
<p>Read The Funniest Stories and Facts on the Internet. </p>
http://mydailymix.eu/
Аватар
Mr.Mighty

Мнениеот LuckyBG » 10 Дек 2014, 11:51

Mr.Mighty написа:....П.с Май с новият майнер може да копаш само ЛТЦ в момента и до на намалена скорост от 40%. До януари докато дойдат чиповете.
Няма ли яснота - вече се дразня

Мисля, че си отговорил сам на питането си.
От информацията на сайта за този продукт:
Код за потвърждение: Избери целия код
The payout algorithm is selected either by “coin choice” or best paying if neutral coin is selected (“BTC” or “LTC”). Other algorithms will be listed as soon as they are available.

This unit will pay 1/2.5 of Scrypt algorithm until 2nd ASICs are received (mid January)

Аз го разбирам, че за момента може да си избереш плащане за този продукт само в BTC или LTC, докато се въведат "скоро" и другите алгоритми за продукта (явно още не работи) и за закупените до средата на Януари, плащането ще се измерва като 1/2.5 от скрипт алгоритъма.

Интересно е какво ще се случи, ако имаш в акаунта си от старите и новите шерове?
Може ли да се посочва едните да копаят един алгоритъм, а другите друг? :think:
Аватар
LuckyBG

Мнениеот LuckyBG » 12 Дек 2014, 11:35

Има анонс към всички участващи в афилейтната програма, че същата ще бъде спряна от понеделник (15 декември). Ако някой има намерение да пазарува да побърза :).

Та в тази връзка имам едно питане: за момента старите шерове по-изгодни ли са от новите (втора генерация), като цена/профит .... говорим за момента, а не за след средата на януари, когато се очаква да заработят и на други алгоритми освен скрипт и да "убият рибата" с голям профит :)... евентуално :D
Аватар
LuckyBG

ПредишнаСледваща

Назад към Cloud Mining