Модератор: Moderators
Знам, че мога да закача видеокарта и на M2 PCIe слота, но вътре имам PCIe NVME. Работата е там, че идеята ми е машината да се ползва за десктоп потреби докато копае. И в момента я ползвам докато гледам YT клипове или филми. До 4K60FPS нямам никакви проблеми - хешрейта пада от 27 на около 26 на YT и на около 25 ако пусна HEVC филм. Когато ми се доиграе, спирам копачката и си цъкам, после пак пускам, разбира се всичко това се случва на Windnows 10. След малко размишления стигам до извода, че най-разумно би било да сложа още една-две Pascal-ски видеокарти, от 6GB нагоре. Така предполагам Windows няма да сбози драйвърите и ще продължа да мога да използвам машината докато копае. 
imodelsbg написа:В момента има само една GTX1070, вързана на PCIe 3.0 x16 слота, изобщо не се знае кога ще успея да се докопам до каквато и да е видеокарта с над 6GB памет, предвид пазара.Както написах в първия пост, идеята ми е именно такава - да ползвам PCIe x1 слота и евентуално втория PCIe x16, за да станат евентуално общо три видеокартите. Ако въобще успея да си взема друга видеокарта.
Ако има някакво развитие - ще пиша. 
Назад към Mining - Общи Дискусии
Регистрирани потребители: BGanio, Google [Bot], Hristo, shulio, veznata, viniamin