Не ми приемат втората стъпка от верификацията в coinbase, изискват документ с имената, адреса ми, не по-стар от 3 месеца, дотук пробвах с фактура от мобилен оператор и бланка за създаване на дебитна карта от преди месец, не ми одобряват, писах на съпорта, предполагам бот не ми одобрява автоматично заявката.
Точно там е проблема, на приказки всичко е ясно, изпълнявам всичко по направените от мен опити и не става. Ползвам компютър от много време, но рядко правя разплащания в нета и оттам идват спънките ми с тези регистрации. И на мен ми изглеждаше лесно, но не ми се получава. Може да е въпрос на няколко клика, и понеже нямам приятели около мен дето да се занимават с копане и аз опрях да прося помощ по форумите. В хардуерБГ доста хора ме отсвириха, а аз точно там се надявах, понеже съм в онзи форум от над 10 години, но уви, там вече простосмъртните нямаме място. Та така, някой ако иска да помогне по телефона съм готов на видео разговор и ще пусна екрана на компютъра ми да видите кое какво се случва, дано някой ми отдели мъничко време, че няма към кого да се обърна... Направо си оставям телефона с вайбър 089 5556135.