Каква е разликата между ati radeon rx 480 - 8gb и ati radeon rx 580 - 8gb и не харчат ли доста ток?
Знам, че мога да отворя гугъл и да проверя бенчмарк и т.н., но споделете вашето мнение.

Модератор: Moderators
eliteware написа:Flasher ...само с една ли копаеш... и ти изкарва тези пари...тока + 60 печалба...на риг ли ти е или на обикновен компютър?
Flasher написа:eliteware написа:Flasher ...само с една ли копаеш... и ти изкарва тези пари...тока + 60 печалба...на риг ли ти е или на обикновен компютър?
Ползвам си моя компютър. Но го отделих смисал не го ползвам за нищо друго. Даже го изнесах на терасата да не ми бръмчи във стаята.
MB: Asus P8875-M LX PLUS
CPU: Intel® Core™ i5-2500
RAM: 2x2GB DDR3 Kingston HyperX Blu 1333MHz
HDD: 500GB WD Blue Caviar 7200RPM
PSU: EVGA 600W Active PFC
Това е конфигурацията + GTX 1060 6GB StromX Palit Миналия месец имам 15/16лв ток. Интернета не го слагам аз така или иначе го плащам. Имам 59лв профит точно. Но сега при тази цена не продавам. Просто държа и чакам да скочи цената. Надявам се скоро че идват празнициДаже се замислям дали да не пусна и процесора да чопли нещо.
eliteware написа:Благодаря за изчерпателния отговор...а какво копаш...етер предполагам...ама то на тая трудност...29 G е май...
mitice написа:Кат роман на доктор кутов си го изредил
Назад към Mining - Общи Дискусии
Регистрирани потребители: 2GOOD, Bing [Bot]