Здравейте, нов съм що се отнася до криптовалутите във всичко.
Имам няколко въпроса. Знам, че ще ми се смеете, но все пак искам да опитам нещо - копане. Знам, че с това, което ще Ви кажа за копане в момнета е смешно, дори не е смешно ами е трагично, но идеята на текущите ми опити е да .. как да Ви кажа.. да намеря работеща комбинация копач-басейн. Това реално ми е проблема... поизчетох и видях че за начинаещи най-подходящ копач е GUIminer. Версията до която се добрах е старичка (въпреки че пишеше че е последна версия) от 2012-та година. Намерих си басейн.... връзка няма.. копача работи (поне ми показва че работи, даже Shares прави), но басейна не отчита работещ копач... след ровене по съпорта на басейна, видях че басейна не подържа този копач... намерих копач, който басейна подържа... той пък не работи с видеокарти... както и да е... смених басейна... минах на 2fpool. прекрасно всичко настроено работи.... копача създаде работник в басейна, за 15-20 мин обработи (пак според копача) около 40-50 заявки.... обаче според басейна.... рабоника не работи... Създадох рабтник на Lkoin (все пак тествам просто връзка, а там мощностите са по-ниски и си казах може просто много ниска да е скоростта).. пак нищо.. работник има, трафик няма... преди малко се забих в Antpool... пак същата работа... работник има трафик няма... Знам че няма да направя нищо впечатляващо като принос.... но все пак ... да отчете някаква цифричка там.... Дайте акъл моля Ви....