Флашка за мониторинг

Всичко за Биткойн, Лайткойн "копането" басейни, хардуер, софтуер...

Модератор: Moderators

Флашка за мониторинг

Мнениеот k0k40 » 26 Юни 2017, 15:47

Някой пробвал ли е тази обява? Малко ме съмнява.. все пак ти е на рига и имат пълен достъп до него... звучи яко, но малко ме съмнява. Някой да ги е пробвал?
https://www.olx.bg/ad/flashka-za-restar ... 51f5e28144
k0k40

Re: Флашка за мониторинг

Мнениеот mitice » 26 Юни 2017, 16:26

Въпросната джаджа е производство на един познат и съм предоволен от него :) и го препоръчвам на всеки .Няма опасност за данните ви............... доста копачи който се знаем си купиха от него и всичко е ОК.Но като гледам обявата май не е неговата.Иначе той е от София .След 6 месеца ще трябва поддръжка да плащаш от 10лв ли или там колкото е на година за риг
mitice

Мнениеот k0k40 » 27 Юни 2017, 13:47

mitice написа:Въпросната джаджа е производство на един познат и съм предоволен от него :) и го препоръчвам на всеки .Няма опасност за данните ви............... доста копачи който се знаем си купиха от него и всичко е ОК.Но като гледам обявата май не е неговата.Иначе той е от София .След 6 месеца ще трябва поддръжка да плащаш от 10лв ли или там колкото е на година за риг

Въпреки това.. сме Българи и е малко сдух.. кой е твоя прЕятел? :)
k0k40

Мнениеот mitice » 27 Юни 2017, 15:57

k0k40 написа:
mitice написа:Въпросната джаджа е производство на един познат и съм предоволен от него :) и го препоръчвам на всеки .Няма опасност за данните ви............... доста копачи който се знаем си купиха от него и всичко е ОК.Но като гледам обявата май не е неговата.Иначе той е от София .След 6 месеца ще трябва поддръжка да плащаш от 10лв ли или там колкото е на година за риг

Въпреки това.. сме Българи и е малко сдух.. кой е твоя прЕятел? :)

Дай скайп на лс
mitice

Назад към Mining - Общи Дискусии