Концепцията е добра. Само се чудя едно нещо дето винаги съм се чудил.
Ама предпочитам да го кажа както аз си знам:
Обикновеният човек като не може да си оправи компютъра, го носи на майстор и той му го оправя.
Майстора като му се развали нещо и не може да го оправи, той на кого го носи?

Та на въпроса: инсталирате машината ,настроите всичко и тя почва да прави чакмаци. И започва едно ходене, ръчкане с часове и дни. Ами ако не може да се оправи? Проблеми стотици може да се получат. Ако ти е собствена машина ще го закърпиш някак си положението, ще четеш в интернет, ще се мъчиш дни наред (защото все пак машината е при теб, нощем, денем) ама гаранция няма,че ще успееш.
Да ама клиента иска сигурен успех, че и пари е дал за това.
Казвам го на базата на доста специфични проблеми с които съм се сблъсквал , за които съм ровил в интернет и съм изчитал какво ли не и накрая никъде никой не дава реално работещо решение.
Не мисля, че някой може да претендира,че знае и може всичко. А машините копачи са доста своенравни животни- не е като домашния компютър .
Дори в момента всяка една от моите машини има проблеми ,които не мога да отстраня (всъщност подмяната на цялата машина успешно ще острани проблема

).
Но подмяната е доста скъпо решение .
(Най-лоши са проблемите, които се появяват известно време и без да се променя нищо, пак изчезват. Няма как да се открие тяхната причина - освен смущения по токовата мрежа, всичко друго е неизменно. Но дали са смущения? Някой би ли се наел да го изследва ? НЕ, естествено. А проблемите както са затихнали , така може да се появят отново. )
Просто си се чудя ... надявам се да имате готов отговор на всички възникнали въпроси. Успехи ви желая.Ако считате, че мнението ми ще спъне с нещо вашите инициативи може да го изтриете...както и да е.