Предлагам мининг оборудване

Всичко за Биткойн, Лайткойн "копането" басейни, хардуер, софтуер...

Модератор: Moderators

Предлагам мининг оборудване

Мнениеот petarkamenov » 20 Юни 2017, 23:13

Предлагаме изграждане, инсталиране и поддръжка на системи за добив на крипто валути. Изграждаме цялостни решения за мининг. Различни варианти, изпълнения според търсенето. Инсталация на най-доходоносния за момента софтуер. Оптимизация и настройки за оптимална и безпроблемна работа. Предлагаме частична или цялостна поддръжка на машини. Индивидуални оферти.
Предлагаме различни компоненти - Видео карти, Процесори, Дънни платки, Захранващи блокове и всичко необходимо за изграждане на системи за мининг.
Ниски цени, Фактури, Сигурни гаранции.

За запитвания пишете на лично съобщение или се свържете с нас на телефон: 0877992012
Предлагаме различни компоненти - Видео карти, Процесори, Дънни платки, Захранващи блокове и всичко необходимо за изграждане на системи за мининг.Ниски цени, Фактури, Сигурни гаранции.
petarkamenov

Re: Предлагам мининг оборудване

Мнениеот Metamorph » 21 Юни 2017, 00:04

Концепцията е добра. Само се чудя едно нещо дето винаги съм се чудил.
Ама предпочитам да го кажа както аз си знам:
Обикновеният човек като не може да си оправи компютъра, го носи на майстор и той му го оправя.
Майстора като му се развали нещо и не може да го оправи, той на кого го носи? :)

Та на въпроса: инсталирате машината ,настроите всичко и тя почва да прави чакмаци. И започва едно ходене, ръчкане с часове и дни. Ами ако не може да се оправи? Проблеми стотици може да се получат. Ако ти е собствена машина ще го закърпиш някак си положението, ще четеш в интернет, ще се мъчиш дни наред (защото все пак машината е при теб, нощем, денем) ама гаранция няма,че ще успееш.
Да ама клиента иска сигурен успех, че и пари е дал за това.
Казвам го на базата на доста специфични проблеми с които съм се сблъсквал , за които съм ровил в интернет и съм изчитал какво ли не и накрая никъде никой не дава реално работещо решение.
Не мисля, че някой може да претендира,че знае и може всичко. А машините копачи са доста своенравни животни- не е като домашния компютър .
Дори в момента всяка една от моите машини има проблеми ,които не мога да отстраня (всъщност подмяната на цялата машина успешно ще острани проблема :) ).
Но подмяната е доста скъпо решение .
(Най-лоши са проблемите, които се появяват известно време и без да се променя нищо, пак изчезват. Няма как да се открие тяхната причина - освен смущения по токовата мрежа, всичко друго е неизменно. Но дали са смущения? Някой би ли се наел да го изследва ? НЕ, естествено. А проблемите както са затихнали , така може да се появят отново. )

Просто си се чудя ... надявам се да имате готов отговор на всички възникнали въпроси. Успехи ви желая.Ако считате, че мнението ми ще спъне с нещо вашите инициативи може да го изтриете...както и да е.
Metamorph

Мнениеот laik2 » 21 Юни 2017, 00:37

Metamorph написа:Концепцията е добра. Само се чудя едно нещо дето винаги съм се чудил.
Ама предпочитам да го кажа както аз си знам:
Обикновеният човек като не може да си оправи компютъра, го носи на майстор и той му го оправя.
Майстора като му се развали нещо и не може да го оправи, той на кого го носи? :)

Та на въпроса: инсталирате машината ,настроите всичко и тя почва да прави чакмаци. И започва едно ходене, ръчкане с часове и дни. Ами ако не може да се оправи? Проблеми стотици може да се получат. Ако ти е собствена машина ще го закърпиш някак си положението, ще четеш в интернет, ще се мъчиш дни наред (защото все пак машината е при теб, нощем, денем) ама гаранция няма,че ще успееш.
Да ама клиента иска сигурен успех, че и пари е дал за това.
Казвам го на базата на доста специфични проблеми с които съм се сблъсквал , за които съм ровил в интернет и съм изчитал какво ли не и накрая никъде никой не дава реално работещо решение.
Не мисля, че някой може да претендира,че знае и може всичко. А машините копачи са доста своенравни животни- не е като домашния компютър .
Дори в момента всяка една от моите машини има проблеми ,които не мога да отстраня (всъщност подмяната на цялата машина успешно ще острани проблема :) ).
Но подмяната е доста скъпо решение .
(Най-лоши са проблемите, които се появяват известно време и без да се променя нищо, пак изчезват. Няма как да се открие тяхната причина - освен смущения по токовата мрежа, всичко друго е неизменно. Но дали са смущения? Някой би ли се наел да го изследва ? НЕ, естествено. А проблемите както са затихнали , така може да се появят отново. )

Просто си се чудя ... надявам се да имате готов отговор на всички възникнали въпроси. Успехи ви желая.Ако считате, че мнението ми ще спъне с нещо вашите инициативи може да го изтриете...както и да е.

Това ми хареса. Като знам знанията на 90% от копачите си представям само как такива пичове седят и си викат след като са вдигнали 5 рига "Ей сега вече Го хванах за шлифера".
laik2

Мнениеот petarkamenov » 21 Юни 2017, 07:10

Metamorph, въпроса ти е излишен поради една единствена причина. Да кажем че ти не разбираш нищо от крипто валути, но искаш да вложиш пари в това. Намираш мен влагаш си парите и подписваме договор за изграждане и поддръжка и стартираме нещата. Като има проблеми ако трябва няма ще се стои денонощно, където и да е в България, докато не се решат проблемите. Щом нещо може да се развали то може и да се поправи. Та нали на нас това ни е работата, тоест системите винаги ще работят така както е по договор.
Предлагаме различни компоненти - Видео карти, Процесори, Дънни платки, Захранващи блокове и всичко необходимо за изграждане на системи за мининг.Ниски цени, Фактури, Сигурни гаранции.
petarkamenov

Мнениеот BeSeN » 21 Юни 2017, 11:00

Искам 4 rx 580 ?
BeSeN

Мнениеот man0l » 21 Юни 2017, 12:30

Здравейте, разполагате ли с видео карти RX470 за 2-3 копачки и съответно дъна, предвид факта, че има дефицит на пазара?
Поздрави.
https://trak.ink dropshipping automation
Аватар
man0l

Мнениеот laik2 » 21 Юни 2017, 15:05

petarkamenov написа:Metamorph, въпроса ти е излишен поради една единствена причина. Да кажем че ти не разбираш нищо от крипто валути, но искаш да вложиш пари в това. Намираш мен влагаш си парите и подписваме договор за изграждане и поддръжка и стартираме нещата. Като има проблеми ако трябва няма ще се стои денонощно, където и да е в България, докато не се решат проблемите. Щом нещо може да се развали то може и да се поправи. Та нали на нас това ни е работата, тоест системите винаги ще работят така както е по договор.

Забравяш един много важен компонент ---> задклавиатурното устройство и човешката природа(особено българската).
laik2

Мнениеот crab » 21 Юни 2017, 15:50

laik2 написа:
petarkamenov написа:Metamorph, въпроса ти е излишен поради една единствена причина. Да кажем че ти не разбираш нищо от крипто валути, но искаш да вложиш пари в това. Намираш мен влагаш си парите и подписваме договор за изграждане и поддръжка и стартираме нещата. Като има проблеми ако трябва няма ще се стои денонощно, където и да е в България, докато не се решат проблемите. Щом нещо може да се развали то може и да се поправи. Та нали на нас това ни е работата, тоест системите винаги ще работят така както е по договор.

Забравяш един много важен компонент ---> задклавиатурното устройство и човешката природа(особено българската).

Въпроса на колегата си е доста уместен, ако аз взема риг с 5 видеокарти, както не разбирам и броя едни хиляди, нормално да искам те да работят 24/7. Съответно ако нещо в системата даде дефект не бих желал да получа отговор "не знам, чети в интернет" :D

Дано да не ти се върже някой пълен идиот, че има да те пита "сложих картите до прозореца да дишат, пречи ли им прякото юлско слънце :P
Успех с начинанието, доста народ търси кой да ги вкара в първата копка, особено в момента когато става все по красива графиката на крипто света.
crab

Мнениеот Metamorph » 21 Юни 2017, 19:10

Аз всъщност въпрос не задавам. Просто изказвам някои мои виждания. Не съм казал, че се съмнявам в някого. Винаги ще има хора, които искат да дадат пари и да не се занимават с нищо, това е нормално.
Metamorph

Мнениеот Spoon.Net » 21 Юни 2017, 20:01

някъде четох как колегата се напъна че има или ще има някакви хиляди бройки карти .... няма да е лошо да постне модели и цени, не виждам ако е оферта защо да не ни сглоби по няколко рига. ако ли не .... ми мирише на втората борсаплазма и това изобщо не е комплимент !!
Аватар
Spoon.Net
GPU Mining Moderator

Следваща

Назад към Mining - Общи Дискусии