Въпрос относно български сайт за готови риг-ове

Всичко за Биткойн, Лайткойн "копането" басейни, хардуер, софтуер...

Модератор: Moderators

Въпрос относно български сайт за готови риг-ове

Мнениеот Spxz » 29 Мар 2017, 00:44

Някой купувал ли си е готов риг от сайта http://www.cryptomining-bg.com/ или от OLX страницата им https://www.olx.bg/ad/ethereum-zcash-mi ... 6;promoted ?
Някакви отзиви? Благодаря за информацията предварително.
Spxz

Re: Въпрос относно български сайт за готови риг-ове

Мнениеот Spoon.Net » 29 Мар 2017, 09:35

не съм ги чувал, НО ако не можеш сам да си сглобиш машината .... смятам няма никакъв смисъл изобщо да се захващаш. майнинга не е стоене пред монитор и прибиране на пари ....
Аватар
Spoon.Net
GPU Mining Moderator

Мнениеот Kasmetski » 29 Мар 2017, 13:08

На мен ми изглежда, че пичагата се е регистрирал, за да си рекламира сайта, така че не се хаби да му обясняваш за копаенето :D
Makefinity - Unleash Your Creativity
Kasmetski

Мнениеот 2GOOD » 29 Мар 2017, 14:22

Kasmetski написа:На мен ми изглежда, че пичагата се е регистрирал, за да си рекламира сайта, така че не се хаби да му обясняваш за копаенето :D

И на мен така ми изглежда :mrgreen:
Благодарности на: 12good4Buys8cvTj6EB4MTGNTSC4w9Swnz
Аватар
2GOOD
Site Admin

Мнениеот Spxz » 29 Мар 2017, 15:56

На мен пък ми изглежда, че понеже не можете да кажете нещо умно и сте решили да събирате бройка мнения. Типично за българи веднага да се заяждат с някой, който има нужда от помощ и не разбира. Прост народ.
Spxz

Мнениеот laik2 » 29 Мар 2017, 16:13

Spoon.Net написа:не съм ги чувал, НО ако не можеш сам да си сглобиш машината .... смятам няма никакъв смисъл изобщо да се захващаш. майнинга не е стоене пред монитор и прибиране на пари ....

А какво е?
laik2

Мнениеот 2GOOD » 29 Мар 2017, 16:22

Spxz написа:На мен пък ми изглежда, че понеже не можете да кажете нещо умно и сте решили да събирате бройка мнения. Типично за българи веднага да се заяждат с някой, който има нужда от помощ и не разбира. Прост народ.

Недей така с лошо :mrgreen:

Спуун правилно ти е казал, а и основния фън в копането е подкарването на машините, карти настройки всичко да тръгне, оптимизации за етер или зек или там каквото се копае. Купуваш си хардуера и сглабяш, можеш да питаш тук какво от къде и как се прави и така ;)

П.С.
===
Айде още един пост на моята сметка :mrgreen:
Благодарности на: 12good4Buys8cvTj6EB4MTGNTSC4w9Swnz
Аватар
2GOOD
Site Admin

Мнениеот Sando_83 » 29 Мар 2017, 17:23

2GOOD те така се трупкат постове още малко и ще имаш достъп до раздел продава ;)
П.С Айде и на мен юбилейния 100тен пост
Sando_83

Мнениеот Fujitzo » 10 Апр 2017, 00:12

Аз пък не мисля че трябва да злобеете по адрес на хора, които нямат техническите познания, но искат да си инвестират някъде парите, защото банките дават 0,35% лихва в момента.

Защо да няма и специализирани услуги като cryptomining. Разбира се, за запалените, които са го превърнали в нещо много повече от хоби, да не кажа дори и основен доход изглежда наивно просто да се довериш на някой и да купиш машина за 4.5К. Хората, които имат ноухау винаги ще могат да изцедят по-високо КПД понеже занаята включва много неща, които изискват време и нерви, а именно:

- ел умения - да сменяш термопасти, да свържеш новите вентилатори към молекс, да играеш с поялника, да разбираш от кабели и електроника като цяло
- хардуерни умения - compatibility, voltages, BIOS mods
- софтуерни умения - BIOS hex code, Drivers, miners, sys admin умения (команди в cmd/dos), troubleshooting blue screens, etc
- sales умения - да имаш подход за да купуваш хардуер от olx изгодно и да продаваш скъпо (ако се налага)
- trading умения - за да си управляваш парите адекватно, да следиш трендове и новини (coindesk , etc)
- не на последно място кураж за да рискуваш

А според мен трябва и да сме благодарни, че е относително сложно, това му носи стойността и печалбата в крайна сметка.

ОФФ: А и не е за подценяване факта че имаме по-евтин ток от САЩ и западна европа
Fujitzo

Мнениеот milan_gl » 21 Апр 2017, 16:31

Fujitzo написа:Аз пък не мисля че трябва да злобеете по адрес на хора, които нямат техническите познания, но искат да си инвестират някъде парите, защото банките дават 0,35% лихва в момента.

Аз пък си мисля че от майнинга се вадят пари а не се раздават мартеници и изобщо не помагаш на такива хора като им пускаш готови батове или им обясняваш как да си сглобят "щайга" . Който иска да печели от майнинг да си даде малко зор да прочете едно 1000 страници вече изписано по въпроса и ако нищо не му влязло в главата пък да не се занимава с това . Аман от дъмпери :D
Аватар
milan_gl

Следваща

Назад към Mining - Общи Дискусии