Странни транзакции на БТЦ от портфеила

Всичко за Биткойн, Лайткойн "копането" басейни, хардуер, софтуер...

Модератор: Moderators

Странни транзакции на БТЦ от портфеила

Мнениеот templarbg » 26 Сеп 2016, 15:29

Здравейте, от известно време забелязах че като преведа БТЦ от портфеила си заедно с транзакцията, която съм наредил заминава и 0,01 БТЦ към странен адрес в който си остава само това 0,01 БТЦ. Странно то е че в портфеила такова нещо няма, но в blockchain.info се явяват тези транзакции и вече след два превода монетите в портфеила ми са по - малко с 0,02 БТЦ от тези в blockchain.info . Прилагам и линк към едната транзакция -
https://blockchain.info/tx/31af9406dc93 ... 7d5236cf62
При другата транзакция, която е съвсем различна като количество пак изчезва 0,01 БТЦ към съвсем друг адрес и си стои там. Някой има ли подобно наблюдения?
BURST - YHZY-JAV9-VUZL-8N34J
templarbg

Re: Странни транзакции на БТЦ от портфеила

Мнениеот 2GOOD » 26 Сеп 2016, 15:32

templarbg написа:Здравейте, от известно време забелязах че като преведа БТЦ от портфеила си заедно с транзакцията, която съм наредил заминава и 0,01 БТЦ към странен адрес в който си остава само това 0,01 БТЦ. Странно то е че в портфеила такова нещо няма, но в blockchain.info се явяват тези транзакции и вече след два превода монетите в портфеила ми са по - малко с 0,02 БТЦ от тези в blockchain.info . Прилагам и линк към едната транзакция -
https://blockchain.info/tx/31af9406dc93 ... 7d5236cf62
При другата транзакция, която е съвсем различна като количество пак изчезва 0,01 БТЦ към съвсем друг адрес и си стои там. Някой има ли подобно наблюдения?

Това ти е ресто-то то си остава в твой адрес в портфейла, просто ти го виждаш като баланс към "акаунта", от който изпращаш.
Благодарности на: 12good4Buys8cvTj6EB4MTGNTSC4w9Swnz
Аватар
2GOOD
Site Admin

Мнениеот templarbg » 26 Сеп 2016, 15:40

Благодаря ти за бързия отговор.
Значи ли това че си разполагам с тези стотинки и мога да ги похарча в бъдеще?
templarbg

Мнениеот Drakyla » 26 Сеп 2016, 19:51

Пускаш си биткойн портфейла ... от там влизаш в настройки .... даваш на таб-а Портфейл и слагаш отметка на "Позволяване на монетките и техните способности (незнам кой идиот го е превел така)) . След това затваряш портфейла и го пускаш наново .. вече когато пращаш пари ще видиш 1-2 нови полета и тн .. те не са задължителни .. но аз искам да ти обърна внимание на бутона "Inputs" ... Когато го натиснеш ще видиш всеки адрес в портфейла ти в който има пари .. предполагам ,че там ще видиш този твой невидим адрес и там ще са тези 0.02 ..
Като пращаш пари той портфейла сам ще се оправи от къде колко да вземе .

Поздрави
Drakyla

Мнениеот templarbg » 26 Сеп 2016, 20:20

Благодаря много, наистина е преведен доста странно :)
templarbg

Назад към Mining - Общи Дискусии