Някой копае ли процесорни валути все още? Имам възможност да пробвам един HP DL 580 g5, който е с четири ксеона E7340 на 2.4гхц. и ми е чудно дали си заслужава главоболията с настройки и прочие, както и не мога да намеря точен калкулатор. Ще черпя за съвети.
Ако ме удари селянин важи ли ми гражданската отговорност?
Да, за картите е ясно. Набутах се един път та ми стига. Това е просто експеримент. Ясно е че тока няма да се плаща, но има ли начин да разбера приблизителният добив от такава машина? Подържа ли майнъра мултипроцесорно копане и.т.н.
На теория на Lyra2RE би трябвало да ти изкара 2-2.5 Мх/с тази машина. Майнъра им има опция да укажеш колко физически ядра има машината. Трябва да тестваш със/без включен hyperthreading от BIOS-a как е.
http://freebtclist.com - faucet сайтове за сатошита с таймери за всеки сайт и други благинки.
преди година изпържих жиците едно захранване гигабайт в дъното с подобен процесор - Q6600 имаше само 4 пин жица в дъно 8 пин захранване за процесора, а ти имаш цели 4 такива
ако ми пуснеш 1,5-2 часа ammyy admin може да го поръчкам, ама предполагам си на linux с тоя хардуер...
лошото е, че не поддържа AVX инструкции и остава само SSE2 и lyra2 изобщо не е най-доброто за копане с него...
www.gridcoin.us #cpu друг вид шитня... извратиха първоначалната идея... 2-3 седмици ми прегря таблета от смятане и накрая едвам си изтеглих 'заработеното'...
Даммм, трудна работа.Аргона явно умрял, доколто разбрах Grid коин и той не работил много добре..мненията бяха доста противоречиви относно доходността или, че никой не може да каже предварително колко ще изкара За XMI не мога да повярвам, но с тази машина с 16 ядра би трябвало да изкара 80-90ст. ден Демек за 2 дни едно кафе Може би съм объркал сметките.