Понеже навлязохме в зоната на непотвърдени твърдения и темата се измества ще попитам нещо странично Матеев.
Имам подозрение, че сме се засичали с него в Габрово.
Матеев вие ли бяхте Изп Директор на СТС Холдинг груп, които изнасяха паста за зъби Aquarell за Русия.
Познавате ли Пенев и Мишо, които щяха да се занимават със софтуера за транспорт преди доста години?
Мишо беше от Стара Загора, зелен и без опит в тези работи и като видя 120 релационни таблици и се отказа.
Пенев ми показа приложение на SQL Server с което работихте, но сподели, че някои заявки се точат бавно,
а други изобщо не знае за какво служат.
Имахте едно момче, което разбираше от програмиране и беше с голямо самочувствие. Не показа код за да видя.
А ваша милост каза, че при дизайна на таблиците полетата трябва да бъдат с максимални параметри.
Идеята ви беше да вземете продукта с кода и да си го ползвате.
Тогава разбрах, че габровците са страшни хитряги и все те са прави, дори и да твърдят нещо невярно.
Тези момченца тук си нямат представа с кого говорят. Не го казвам с неприязъм. Просто особеност.
Момчета, ако това е човека от Габрово, той е дваж габровец и си имайте едно на ум. Може да ви продаде
вечен двигател за охлаждане на помещение.Сори за спама, с добри чувства съм, но е интересно, също как върви транспорта и разбира се темата за охлаждането.