Хотел за mining машини

Всичко за Биткойн, Лайткойн "копането" басейни, хардуер, софтуер...

Модератор: Moderators

Re: Хотел за mining машини

Мнениеот FOX » 16 Мар 2018, 11:49

Здравейте,
мога да Ви уверя, че monopola НЕ работи в Нетера ЕООД! Да клиент е на услугата "Базова колокация" и е един от 100 доволни клиенти.
По конструктивно е да не правите предположение, а да се аргументирате с конкретни доводи. Ще се радвам, ако има такива който ползват подобна услуга да се включат и да разкажат за подобни решения, проблеми, ако има такива, щастливи ли са от услугата, какво може да се подобри в тяхното решение. Всеки има право на мнение, повечето от Вас са намерили своята "нирвана", но има и такива, които са "роби" на своето хоби. А дали има смисъл...! При тази трудност и при тези цени на криптото, имали смисъл от копаене, и ако беше преди три месеца, бихтели се доверили на услугата ни?
И
FOX

Мнениеот blazera » 16 Мар 2018, 11:56

FOX написа:Здравейте,
мога да Ви уверя, че monopola НЕ работи в Нетера ЕООД! Да клиент е на услугата "Базова колокация" и е един от 100 доволни клиенти.
По конструктивно е да не правите предположение, а да се аргументирате с конкретни доводи. Ще се радвам, ако има такива който ползват подобна услуга да се включат и да разкажат за подобни решения, проблеми, ако има такива, щастливи ли са от услугата, какво може да се подобри в тяхното решение. Всеки има право на мнение, повечето от Вас са намерили своята "нирвана", но има и такива, които са "роби" на своето хоби. А дали има смисъл...! При тази трудност и при тези цени на криптото, имали смисъл от копаене, и ако беше преди три месеца, бихтели се доверили на услугата ни?
И

Не е професионално да разкривате клиентите си, както и броят им. Няма какво да се аргументира някой, при положение че не сте попълнили обявата си според правилата на форума, включително ясни и точни цени на услугите ви. Дали има смисъл копаенето като цяло, не решавате вие, а ние. Абсолютно не бих се доверил (лично мнение) на фирма която рекламира дейноста си по такъв начин. Лек ден.
blazera

Мнениеот FOX » 16 Мар 2018, 13:27

blazera написа:
FOX написа:Здравейте,
И

Не е професионално да разкривате клиентите си, както и броят им. Няма какво да се аргументира някой, при положение че не сте попълнили обявата си според правилата на форума, включително ясни и точни цени на услугите ви. Дали има смисъл копаенето като цяло, не решавате вие, а ние. Абсолютно не бих се доверил (лично мнение) на фирма която рекламира дейноста си по такъв начин. Лек ден.

blazera, разбира се, че не решавам вместо теб дали има смисъл или не от копаенено, аз просто възкликнах! Разбира се, че не си длъжен да се аргументираш! Търсих формуляр за попълване на обява - не намерих такъв...! Що каса цената, разбирам твоя и на колегите интереса, но поради много причини, нарочно не съм я разписал, че тогава ще стане една..., сам се досети! Но, ако наистина толкова те изкушава, моля те свържи се с мен, ще ти дам телефон, ще ти дам цена, ама истински добра! А що се касае, за моя професионализъм, претенциите не са ми големи от позицията на 20 години опит. Имам и други, аргументи, но се съмнявам, че ще ги разбереш.
FOX

Мнениеот FOX » 16 Мар 2018, 13:40

За да Ви поразнообразя, ще направя препратка от темата за Хотел на mining машини, към една друга тема за нова услуга.
Мой, колега от фирмата, в която работя (Нетера) в момента разработва софтуер за автоматизиране на процесите при копаене на етериум и други валути. Молбата ми е към участниците в групата да прочетете и попълните за обратна връзка за софтуера, чрез анкета.

Ето анкетата -https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScXkG6009zuTOaz3CRuV_xRMmUz5ahtF4HALBgBH_hsCuSrgQ/viewform

Искам да уточня, че няма да продаваме този софтуер. Идеята е да го даваме безвъзмездно на клиентите ни колокирали оборудване в нашите дейта центрове, като се надяваме това да прави живота им по-лесен.
FOX

Мнениеот blazera » 16 Мар 2018, 13:45

Не знам защо сте останали с впечатлението че търся подобна услуга. Формуляр няма, това не е институция, а форум, има си съответно правила за публикуване на обяви, и то в друга част от форума. Няма да е зле да прочетете правилата, преди да публикувате подобен тип обяви, за да няма нападки към вас, а и ще си спестите много допълнителни въпроси.
Нямам претенции към вас, просто ми се струва че не сте уцелили нито мястото, нито подхода на реклама. Несериозно е, голяма и утвърдена фирма да публикува услуги без цени. Не знам какво ви притеснява ясната ценова листа?
blazera

Мнениеот marincho » 16 Мар 2018, 14:20

@2GOOD, кога ще изтриеш темите на търговеца. Явно е решил, че тук може да си прави безплатна реклама и маркетингови проучвания.
Не разбирам шльокавица
Аватар
marincho

Мнениеот FOX » 16 Мар 2018, 15:33

marincho написа:@2GOOD, кога ще изтриеш темите на търговеца. Явно е решил, че тук може да си прави безплатна реклама и маркетингови проучвания.

Маринчо, не ти и аз решаваме, а многоуважаемият администратор. По мое време на такива като теб и викаха доносници! Не разбирам, какво те ядосва? Или участваш в дискусията или не! Що касае, къде рекламира Нетера, опитахме в телевизията, но не проявиха интерес, с билбордове по магистралата става, ама искат точния адрес на локацията, а сам разбираш, че това е притеснително. Що касае цената се опасявам, че конкуренцията ще я подбие, не ми е лесно...! А длъжността ми е Търговски инженер, но за приятели съм Иво.
FOX

Мнениеот marincho » 16 Мар 2018, 16:44

Така е, за това него подканям да изтрие темите ти, които нарушават правилата на форума.
Плати си за банери, а не ми увъртай тука с лични оферти. Който иска ще ти пише.
Чак пък и анкета за без пари си пуснал, и то не веднъж...
Не разбирам шльокавица
Аватар
marincho

Мнениеот papi92 » 16 Мар 2018, 17:42

С доста смях изчетох написаните до сега мнения. Може да се обобщи с 3 точки.

1) Както винаги Матейката се включва мега неподготвен с неговите 40А на електромер. За негова информация ще кажа, че 90% от електромерите в България мерят вярно до 80А. От 80А до 120А грешката им е голяма и над 120А се появяват предпоставки за запалване.

2) Лисицата прави евтини психологически трикове, като казва как бил зает, защото подписвал договори с нови клиенти и как били над 100. Отделно колегата му (обзалагам се, че седят един до друг или един срещу друг в Нетера) приглася колко било яко. Еми като е яко си ги дръж там, никои не те кара да си местиш хилядите асици. Не се дава конкретна цена, заради някаква търговска тайна, ама ако отидеш на пазара и няма цена на доматите, а продавача я определя според вида ти няма да си доволен, нали Фокси?

3) Темата не е публикувана в правилния раздел и изобщо не е по правилата на форума.
BTC: 1papi29c5HTMyFsmwVxFPKn6yfzcGPGeB
papi92

Мнениеот jkminkov » 16 Мар 2018, 19:25

Изображение

що не направите пул, ще докарате още някой процент отгоре без много усилия, а пък ние ще видим хешрейта на 100-те клиента :D

2 годишен договор е адска простотия, но не е луд, който яде зелника...
дай на ***ното власт и му гледай сеира.
jkminkov

ПредишнаСледваща

Назад към Mining - Общи Дискусии