Хотел за mining машини

Всичко за Биткойн, Лайткойн "копането" басейни, хардуер, софтуер...

Модератор: Moderators

Re: Хотел за mining машини

Мнениеот eliteware » 16 Мар 2018, 09:33

Благодаря за добрия коментар..и загрижеността към моята визия за цената която би ме удовлетворила (казвам всичко без капка ирония)... но аз нямам такива мощности...както повечето колеги тук..на този етап копаенето е хоби за мен имам място и условия за локация :D
eliteware

Мнениеот blazera » 16 Мар 2018, 09:44

Не виждам особен смисъл от подобна услуга при този добив,трудност и цени на валутите.
Мисля че хората с повече ригове, а и асици, не им пречи да се кооперират и да изградят (сами) сграда(и) с нужната апаратура за вентилиране. Не ми се смята, но съм сигурен че в крайна сметка е много по-евтино от варианта с "ХОТЕЛ за ригове" ЛОЛ. Голям смях от сутринта, мерси за доброто настроение.
blazera

Мнениеот monopola » 16 Мар 2018, 09:53

blazera написа:Не виждам особен смисъл от подобна услуга при този добив,трудност и цени на валутите.
Мисля че хората с повече ригове, а и асици, не им пречи да се кооперират и да изградят (сами) сграда(и) с нужната апаратура за вентилиране. Не ми се смята, но съм сигурен че в крайна сметка е много по-евтино от варианта с "ХОТЕЛ за ригове" ЛОЛ. Голям смях от сутринта, мерси за доброто настроение.

Тъй ами! Аз например и много хляб ям, сега говорих с един приятел и ще правим хлебозавод. Ще им го купувам, айде!
monopola

Мнениеот Sando_83 » 16 Мар 2018, 10:21

monopola написа:
blazera написа:Не виждам особен смисъл от подобна услуга при този добив,трудност и цени на валутите.

Тъй ами! Аз например и много хляб ям, сега говорих с един приятел и ще правим хлебозавод. Ще им го купувам, айде!

Виж са като гледам само ти и предлагащия услугата сте на 1 мнение даже няма да се учудя ако работите заедно след като те устройва ползвай си услугите мен и останалите "глупци и анонимници" явно не ни устройва аз нямам повече какво да кажа по темата
Sando_83

Мнениеот monopola » 16 Мар 2018, 10:41

А нещо по темата имаш ли да кажеш :) Разбрах, че не ставало, щото ти така вярваш. Някак не ми е достатъчно като аргумент :)
monopola

Мнениеот blazera » 16 Мар 2018, 10:42

monopola написа:

Ами направете, малко да живне икономиката, че с платени публикацийки и реклама на "ХОТЕЛ ЗА РИГОВЕ", не важите особено. Впрочем, толкова зле си играете ролята на доволен клиент на тази "фирма", че ако имашe как бих ви наградил със Златна малинка.
Няма нужда да иронизирате написаното от мен, много добре знаете че съм прав, но изгодата и печалбарството ви пречи да се изразите волево.
Айде със здраве.
blazera

Мнениеот Chrisss » 16 Мар 2018, 11:01

1- Тази тема е за раздел "Обяви (Купувам/Продавам)".
2- В правилата на форуме гласи ,че посочването на ЦЕНА е задължително.
Лек ден !
Chrisss

Мнениеот monopola » 16 Мар 2018, 11:14

blazera, не знам какво ти се е случило, че да те вкара в свят пълен с недоверие. Инфо за мен предостатъчно може да намериш, та да се увериш с какво се занимавам и колко общо имам с Нетера. Говориш пълни глупости и си за ирония. То така се изгражда цех.... Сигурен съм, че деита център не си виждал и идея нямаш кое колко струва, но това не ти пречи да пишеш. Една от лошите черти на форумите е това :)
monopola

Мнениеот Sando_83 » 16 Мар 2018, 11:15

monopola написа:А нещо по темата имаш ли да кажеш :) Разбрах, че не ставало, щото ти така вярваш. Някак не ми е достатъчно като аргумент :)

Приятелю търговец хич даже не мисля да ти се аргументирам не знам за кой се помисли но не смятам да влизам в обяснителен режим аз моя проблем съм го решил като гледам ти също пожелавам ти приятни търговски взаимоотношения с нетера и със здраве да си делите и без това малката печалба с тех успех и моля ви не ме цитирайте повече в тая тема тя е изчерпана за мен.
Sando_83

Мнениеот blazera » 16 Мар 2018, 11:31

monopola написа:blazera, не знам какво ти се е случило, че да те вкара в свят пълен с недоверие. Инфо за мен предостатъчно може да намериш, та да се увериш с какво се занимавам и колко общо имам с Нетера. Говориш пълни глупости и си за ирония. То така се изгражда цех.... Сигурен съм, че деита център не си виждал и идея нямаш кое колко струва, но това не ти пречи да пишеш. Една от лошите черти на форумите е това :)

Господин анализатор, не мисля че се познаваме лично, така че не разбирам защо ми говорите на ти. Няма да споря с вас, нито искам да ви развалям деня с нападки, изразявам си личното мнение, не се занимавам с майнинг от вчера, и някои неща са ми ясни. Не разбирам защо си натрапвате мнението, и позицията толкова яростно, защитавайки конкретната фирма, след като твърдите че не работите в/за нея. Моля, поправете ме но, вие за мен сте платен писач, няма логика неутрален потребител, пък било и клиент на "ХОТЕЛА ЗА РИГОВЕ", така да ги четка.
Не се интересувам от вашата дейност изобщо, не мисля че сте важен за да ви се обърне специално внимание.
Спирам да пиша, темата е за триене тъй като е откровена платена реклама, с неясни финансови параметри, което е в разрез с форумните правила.
blazera

ПредишнаСледваща

Назад към Mining - Общи Дискусии