Модератор: Moderators
blazera написа:Не виждам особен смисъл от подобна услуга при този добив,трудност и цени на валутите.
Мисля че хората с повече ригове, а и асици, не им пречи да се кооперират и да изградят (сами) сграда(и) с нужната апаратура за вентилиране. Не ми се смята, но съм сигурен че в крайна сметка е много по-евтино от варианта с "ХОТЕЛ за ригове" ЛОЛ. Голям смях от сутринта, мерси за доброто настроение.
monopola написа:blazera написа:Не виждам особен смисъл от подобна услуга при този добив,трудност и цени на валутите.
Мисля че хората с повече ригове, а и асици, не им пречи да се кооперират и да изградят (сами) сграда(и) с нужната апаратура за вентилиране. Не ми се смята, но съм сигурен че в крайна сметка е много по-евтино от варианта с "ХОТЕЛ за ригове" ЛОЛ. Голям смях от сутринта, мерси за доброто настроение.
Тъй ами! Аз например и много хляб ям, сега говорих с един приятел и ще правим хлебозавод. Ще им го купувам, айде!
monopola написа:blazera написа:Не виждам особен смисъл от подобна услуга при този добив,трудност и цени на валутите.
Тъй ами! Аз например и много хляб ям, сега говорих с един приятел и ще правим хлебозавод. Ще им го купувам, айде!
monopola написа:А нещо по темата имаш ли да кажешРазбрах, че не ставало, щото ти така вярваш. Някак не ми е достатъчно като аргумент
monopola написа:blazera, не знам какво ти се е случило, че да те вкара в свят пълен с недоверие. Инфо за мен предостатъчно може да намериш, та да се увериш с какво се занимавам и колко общо имам с Нетера. Говориш пълни глупости и си за ирония. То така се изгражда цех.... Сигурен съм, че деита център не си виждал и идея нямаш кое колко струва, но това не ти пречи да пишеш. Една от лошите черти на форумите е това
Назад към Mining - Общи Дискусии
Регистрирани потребители: Bing [Bot], Google Adsense [Bot], Hristo, viniamin