е ако случайно имаш такива проблеми ще търсиш полипропиленови - не обърнах внимание че си казал че са ПВЦ тръбите тогава наистина ако картите дигат 80+ градуса може да имаш проблеми на лято.
„За богослова познанието започва с Бог, за естествоизпитателят познанието завършва с Бог." Макс Планк „Толерантността ще достигне такова ниво, че на интелигентните хора ще бъде забранено да мислят, за да не обидят идиотите.“ Фьодор Достоевски
larry12 написа:не са ПВЦ , ППЕ са , просто на всички им викам ПВЦ съвсем отделно са от най-дебелите по 4мм
Е тогава нямаш грижи.
„За богослова познанието започва с Бог, за естествоизпитателят познанието завършва с Бог." Макс Планк „Толерантността ще достигне такова ниво, че на интелигентните хора ще бъде забранено да мислят, за да не обидят идиотите.“ Фьодор Достоевски
Направих проба като колегата Damqnaz, сложих 4 карти в кутия (за пробата е от картон ), като изходящия вентилатор изкарва топлия въздух през въздуховод извън помещението. Резултата е с 10 градуса по-студени карти Май ще запретвам ръкави за дървен вариант
Аз много се надъхах от модела на Damqnaz и чакам с нетърпение да се прибера петък в нас и почвам да сглобявам и аз една такава кутия, после ще кача снимки като всичко е готово
2 sapphire r9 280x и 1 asus r9 280x, асуса държи 57, а останалите две 65, но сега мисля да изкарам топлия въздух, който излиза от страничните вентилатори извън стаята и градусите трябва да поспаднат малко