Хотел за mining машини

Всичко за Биткойн, Лайткойн "копането" басейни, хардуер, софтуер...

Модератор: Moderators

Re: Хотел за mining машини

Мнениеот FOX » 13 Мар 2018, 11:08

Здравейте отново,
съжалявам, че се включвам по-късно, явно се е заформила добра дискусия!
Благодаря на всички за становищата и за виждането за бизнес!
Още при първата публикация съм публикувал контактите си и всеки, които има интерес може да ми пише за да изготвя конкретна оферта и изпратя през служебният си e-mail (политика на фирмата).
Самата оферта зависи от консумацията на ел. енергия, и от срока на договор (едногодишен или двугодишен). Не съм публикувал цени, за да имам възможност да се свържете с мен, да зададете своите въпроси, да разкажа за отличното техническо решение, да оцените направеното от нашите инженери и тогава да се пазарим за цената...!
Друга основателна причина да не публикувам конкретни цени, е заради рестрикциите на администраторите на блога, както и търговската тайна!!!
Колеги, няма да откажа на никой от истински заинтересованите оферта, разговор по телефона или среща. Извинявайте, но не е професионално да се дават оферти по форумите и facebook.
Отново оставам контакта си за връзка с мен: [email protected] ,
FOX

Мнениеот FOX » 13 Мар 2018, 11:15

Mateev , ако си направиш труда да ми пишеш на е-mail-а, ще получиш, цялата информация, "Общи условия", "Описание на услугата", пък и моа да те заведа на разходка за да видиш решението.
Ще изготвя и конкретно предложение за S9 те ти...!
FOX

Мнениеот FOX » 13 Мар 2018, 11:29

Mateev написа:
s0ngangel написа:.......Ако ти беше задал въпроса с конкретни параметри можеше и да получиш конкретна оферта. Пример: N бр. S9 със заявена мощност X kW за срок от Y месеца.

Не се опитвайте да се измъкнете. Офертата ви можеше да бъде от типа:
1. Толкова лева за всеки един киловат инсталирана електрическа/топлинна мощност +
2. Толкова лева за всеки един зает квадратен метър от нашите помещения +
3. Толкова лева за застраховка на хардиера от еди какви си застрахователни събития +
4. Еди каква си отстъпка, ако договора е тримесечен, шестмесечен или едногодишен.

Към офертата трябваше да има и гаранции и/или неустойки. Например:
1. Гарантираме, че температурата на въздуха в помещенията никога няма да надхвърли 30 градуса.
2. Гарантираме 99.9% непрекъсваемост на електрозахранването.
3. Гарантираме 99.9% непрекъсваемост на интернет достъпа.
4. Заплащаме еди каква си неустойка, ако някой от тези параметри го нарушим.

Ще опиша всичко това в e-mail.
FOX

Мнениеот olele » 13 Мар 2018, 11:42

Добре да кажем че мен ме интересува. Говорим за 50 рига със обща консумация 40-45киловата.Прати ми на лично какво ще ми струва на ден/месец. И не, не се интересувам колко пазача има, какви прахови филтри имате, въздухопроводи и прочие техн. неща. Важното за мен е цена сигурност и температура не повече от 35градуса
Тая работа със 1 и 2 годишните договори нещо издиша!
Ами ако след 2 седмици или 2 месеца копането е на минус пак ли ще искаш от мен да изразходвам 45киловата както ще е по договор?
olele

Мнениеот FOX » 13 Мар 2018, 12:02

olele написа:Добре да кажем че мен ме интересува. Говорим за 50 рига със обща консумация 40-45киловата.Прати ми на лично какво ще ми струва на ден/месец. И не, не се интересувам колко пазача има, какви прахови филтри имате, въздухопроводи и прочие техн. неща. Важното за мен е цена сигурност и температура не повече от 35градуса
Ами ако след 2 седмици или 2 месеца копането е на минус пак ли ще искаш от мен да изразходвам 45киловата както ще е по договор?

Моля те пиши на e-mail-a ми за да конкретизирам офертата: [email protected]
FOX

Мнениеот FOX » 13 Мар 2018, 15:00

FOX написа:
olele написа:Добре да кажем че мен ме интересува. Говорим за 50 рига със обща консумация 40-45киловата.Прати ми на лично какво ще ми струва на ден/месец. И не, не се интересувам колко пазача има, какви прахови филтри имате, въздухопроводи и прочие техн. неща. Важното за мен е цена сигурност и температура не повече от 35градуса

Имаш оферта на e-mail-a.
FOX

Мнениеот Mateev » 14 Мар 2018, 08:14

FOX написа:.....Имаш оферта на e-mail-a.

А сега направете офертата публична, за да се ориентират и другите потенциални клиенти за какво става въпрос. Иначе всички имаме чувството, че предлагате колокация в ЗОНА 51.
Mateev

Мнениеот olele » 14 Мар 2018, 10:21

FOX написа:
FOX написа:

Имаш оферта на e-mail-a.

Нямам
Може ли да е пратиш пак!
olele

Мнениеот freelancer » 14 Мар 2018, 11:36

Както и предполагах, услугата не е таргетирана към индивидуални потребители с 1-2 рига. Проучих условията им, зададох няколко въпроса, за мен няма изненади...онзи юнак, който пишеше колко е доволен от услугата не е с чиста съвест :).

За да не нарушавам правилата на форума и търговски тайни, само най-общо може да се маркира:
-Цените са високи, с инсталационна такса, без ддс;
-Липсва застраховка и имуществена отговорност в приемлив формат ...ако задигнат машинарията, ще получиш отговор: Бог дал, Бог взел ;
-Заложен е твърде широк диапазон на време за реагиране при обслужването на машините (а представете си вие да търчите денонощно за рестарти, това обезсмисля "хотела"...един вид дадеш си домашния любимец за гледане, ама ходиш сам да го храниш и обслужваш;
-Нямаш реална възможност да се откажеш от договора (дължат се вноски до края му);
-Климатизацията се счита за нормална, ако температурата в помещението е до +35гр.! (Сметнете сами разликата в консумацията на ток при 17-20гр. и при 35гр)
Аватар
freelancer

Мнениеот olele » 14 Мар 2018, 11:52

freelancer написа:Както и предполагах, услугата не е таргетирана към индивидуални потребители с 1-2 рига.

Тя и за големи потребители не е таргетирана. Или поне не за такива който имат идея с какво се занимават.
Към написаното от теб ще добавя че минималният срок от 1година е абсурден. НЕ и за този бранш. Входящата такса е също безумно висока.Липсата на каквато и да е сигурност е ... тук нямам думи просто. Ще оставя техника за четвърт милион и нямам никаква застраховка.Отделно цените към момента са горе долу такива. От мен техниката от тях помещението и след приспадане на тока делим печалбата на две.
olele

ПредишнаСледваща

Назад към Mining - Общи Дискусии