Модератор: Moderators
olele написа:Така сложени(легнали на едната си страна) картите изобщо не е идейно. Мисли търси променяй. И тая история със терасата хич не ти я препоръчвам.
Утре ако не забравя ще снимам част от моята ферма и ако отрия как ще кача снимки тука
Metamorph написа:От известно време съм замислил да покрия с бял плат или бяла хартия прозорците на остъклената ми южна тераса. Слънцето много напича, нагрява всичко и става голяма жега там. Дали ще има ефект?
Бих сложил и алуминиево фолио, но отсреща в блока има една баба дето веднага ще довтаса да ми мрънка . Затова само бяло.
eduarrd написа:Малко ъпдейт за състоянието на моята ферма.
Лятото дойде с пълна сила и картите ми още не са спирали да работят, че дори се увеличиха с 8бр 380ки, които се оказаха изненадващо добри на етер все още.
Жегата навън се оказа не толкова голям проблем колкото очаквах и с малко изобретателност човек може да поддържа домашната си ферма работеща. Течението което се получава(Metamorph го спомена), ако жилището е от двете страни на блока е чудотворно, с него свалям 10на градуса от картите. В най-големите жеги които бяха преди седмица-две, два от климатиците вкъщи ме спасяваха, остава да преживеем августовските жеги.
Колкото и смешна, разхвърляна, с неидейно разположение на картите и други подобни епитети, с които да беше описано направеното от мен вече се изби - за точно 10месеца. Благодарение на дохода в последните 3 месеца си върнах всичките вложения, които направих за хардуер поетапно в тези 10месеца, така че вече съм чист като момина сълза. Съжалявам хората, които накупиха скъп хардуер точно в тези 3 месеца на еуфория, но всеки си има глава на раменете и си преценява възможностите и точно начинът по който да действа.
Успех на всички желая!
blockchain написа:Какъв ти е сетъпа на фермата? Ако не е тайна де
Назад към Mining - Общи Дискусии
Регистрирани потребители: 2GOOD