Предлагам мининг оборудване

Всичко за Биткойн, Лайткойн "копането" басейни, хардуер, софтуер...

Модератор: Moderators

Re: Предлагам мининг оборудване

Мнениеот dob » 22 Юни 2017, 06:42

Spoon.Net написа:някъде четох как колегата се напъна че има или ще има някакви хиляди бройки карти .... няма да е лошо да постне модели и цени, не виждам ако е оферта защо да не ни сглоби по няколко рига. ако ли не .... ми мирише на втората борсаплазма и това изобщо не е комплимент !!

така е, още повече, че няма примерни конфигурации, марки, модели. Борса плазмата е по-напред в ухажването на 'клиентата', дори за РОИ говори човека ...
dob

Мнениеот marincho » 22 Юни 2017, 07:16

dob написа: Борса плазмата е по-напред в ухажването на 'клиентата', дори за РОИ говори човека ...
Май са едно и също лице.
От коя фирма ще са издадени документите? За протокола е въпроса.
Не разбирам шльокавица
Аватар
marincho

Мнениеот j0p3t0 » 22 Юни 2017, 08:32

Колеги каква е тази фирма Борса Плазма ? Гледам в OLX тази сутрин са пуснали, че продават стотици видео карти RX570, 580 и т.н. Най - странното е, че искат 50-100% авансово плащане. Лъжат ли какво правят ?
j0p3t0

Мнениеот zigzag » 22 Юни 2017, 12:28

j0p3t0 написа:Колеги каква е тази фирма Борса Плазма ? Гледам в OLX тази сутрин са пуснали, че продават стотици видео карти RX570, 580 и т.н. Най - странното е, че искат 50-100% авансово плащане. Лъжат ли какво правят ?

Хиляди карти с 50-100% авансово предплащане. :shock:
От къде ще дойдат е интересно?
zigzag

Мнениеот Stuxnet » 22 Юни 2017, 19:07

zigzag написа:От къде ще дойдат е интересно?

От въздуха... в цял свят няма ама той е набарал дебелия канал.
Идеята е да те вържат с договор, пък когато има.
Той ще ти каже, че не зависи от него, а от доставчика и че той е поръчал всичко овреме.
Stuxnet

Мнениеот petarkamenov » 11 Юли 2017, 18:53

Момчета, без да се обиждате, защото тъй констатираме фактите, вие само по форумите пишете цял ден глупости ли? Тоя, какви глупости ми говориш, аз работя с големи инвеститори които влагат стотици хиляди в това което предлагаме и вие тука си правите гаргара по цял ден като пишете разни глупости от сорта на: аз искам една карта, аз не вярвам, аз мисля... Това е несериозно от ваша страна. Има си начин на работа и които иска да работим ще работи по този начин, а именно съгласно законодателството на България. Пишат се договори, пишат се фактури и така се работи. Аз ви предлагам цени и гаранция от там на после никой не ви задължава да вярвате или да се кланите. Повече работете и по малко пишете, както е казал Васил Кунчев едно време.
Предлагаме различни компоненти - Видео карти, Процесори, Дънни платки, Захранващи блокове и всичко необходимо за изграждане на системи за мининг.Ниски цени, Фактури, Сигурни гаранции.
petarkamenov

Предишна

Назад към Mining - Общи Дискусии