Sevo написа:Не забравяйте че освен трудността, фактор е и цената. А като имаме в предвид, че цената е на нивото от м.Май, а трудността е х3 спрямо м.Май, има нещо сбъркано в сметките. Или едното или другото ще се промени и то скоро. Като знаем че трудността никога до се га не е падала, то остава цената значително да се покачи. А това неминуемо ще промени "избиването"
Ами НЕ, няма да промени избиването, защото койните вложени никога няма да ги върнеш, единствения евентуален бонус е че ще изкараш по-малко койни, но разбираш ли защото ги нямаш - не ги продаваш евтино и по някаква случайност ги продаваш на следващия пик. Факт е, че аз когато си правя сметката гледам колко койна струва машината (няма значение как я плащам) и ако тя не може да ми ги върне - какъв е смисъла. В крайна сметка защо да въртя ток, консумации, жега, митници, главоболия, риск за 0 печалба или минус.
Първите мравки според мен ще си върнат инвестицията заради 3-те ниски покачвания на трудността, тя е най-голямата неизвестна. Реално ниската цена може да спомогне за по-слабо покачване след определено време, но не веднага - все пак хората са направили поръчки и като им дойде техниката я включват.