NAKATA написа:Мateev цената е повече от добра но аз се съмнявам в качеството.Имам познати си накупиха 1800 ватови захранвания и бяха много доволни от цената но се оказа ,че са реални са 1250 вата а и нямат никакви защити като световно извесните марки.Ти много добре знаеш ,че при нояно спиране на тока и пускането му след това има един пиков момент на повишена мощност която може да е и 1 секунда само ,но като няма достатъчно консуматори да я понижат и нямаш защита за пренапрежение на захранването си преминава през рига и започва дим, искри или фоеверки
Качеството на тези захранвания ще го проверим в практиката. Няма как предварително да знаем дали са добри или лоши. Засега само знам, че се купуват като топъл хляб. Това ми го каза търговеца от МегаМАГ. Чакали някаква голяма партида на другия ден, която била изкупена още преди да дойде. Едвам го измолих да ми задели 3 бройки за мене и то защото от техния сайт си купих и всичко останало - дъно, процесор и памет, и му казах, че ако не ми даде захранвания, ще откажа цялата поръчка (около 2000 лв).