Модератор: Moderators
loudnes написа:Sando_83 написа:Така за да не съм голословен и да не си мислите че приказвам глупости http://prikachi.com/images.php?images/646/9094646u.jpg на графиката ясно се вижда че захранването работи от 25% натоварване до 100% с над 90% кпд и пак казвам това не са само писаници ползвам такива захранвания и съм ги сравнявал само със евга 1300 защото само такива имам и смея да твърдя де даже е по добро от евгата, още нещо не знам дали всички колеги но повечето ползват кофти измервателни уреди за консумацията на машините си докато моя съдружник е ел.ИНЖ. и повярвайте ми са направени много коректни измервания с доказани измервателни уреди и така в заключение ще отбележа само марките като корсар ,евга голд сериите може да се сравняват с въпросното имат дори един +че имат и другите напрежения но най съществения + на делтата е цената и мощността.
Извинявам се на колегата че му осрах темата
Няма проблем, като се снабдя с такова захранване ще направя измервания с true RMS ампер клещи и при ниски захранващи напрежения напрежения за да видим как седят реално нещата
Sando_83 написа:Така за да не съм голословен и да не си мислите че приказвам глупости http://prikachi.com/images.php?images/646/9094646u.jpg на графиката ясно се вижда че захранването работи от 25% натоварване до 100% с над 90% кпд и пак казвам това не са само писаници ползвам такива захранвания и съм ги сравнявал само със евга 1300 защото само такива имам и смея да твърдя де даже е по добро от евгата, още нещо не знам дали всички колеги но повечето ползват кофти измервателни уреди за консумацията на машините си докато моя съдружник е ел.ИНЖ. и повярвайте ми са направени много коректни измервания с доказани измервателни уреди и така в заключение ще отбележа само марките като корсар ,евга голд сериите може да се сравняват с въпросното имат дори един +че имат и другите напрежения но най съществения + на делтата е цената и мощността.
Извинявам се на колегата че му осрах темата
Регистрирани потребители: 2GOOD, Bing [Bot], filchef, Google [Bot], ionicle, newromancer, Sevo, viniamin