Здравейте хора. Името ми е Павел Иванов на 33 години, занимавам се от 6-7 години с копане непрофесионално и реших да създам ютуб канал свързан с майнинга с видео карти. Канала има за цел да помага на нови хора да се запознаят с материята и да сформира общност която си помага. Ако някой има интерес оставям линк към канала. Отдолу в темата може да пускате мнения какво би ви било интересно да чуете и видите в бъдеще.
В канала може да намерите ревюта на актуални карти на български език, както и прости принципи на калкулация на доход и консумация на ригове и карти. Благодаря за вниманието!
Здравей. Първо поздравления за клиповете. Аз имам следният въпрос. ВЪзможно ли е да се подкара LHR карта , да речем - 3060ti 3070ti или 3060 v2 на драйвър 470.05под windows. или пък под HIVE. Мисълта ми е , че примерно имам една карта 3060 , която работи под 470.05 , но искам да добавя една от по-горе изброените карти към същата машина , но да не разбутам 50-те мегахаша , които прави въпросната 3060 v1. И възможно ли е да подкарам няколко карти , всяка под различен драйвър. Благодаря! Да кажем едната е 3060 v1 която е отключена с 470.05 и да и добавиме 3060ti lhr. Благодаря!
glingo написа:Здравей. Първо поздравления за клиповете. Аз имам следният въпрос. ВЪзможно ли е да се подкара LHR карта , да речем - 3060ti 3070ti или 3060 v2 на драйвър 470.05под windows. или пък под HIVE. Мисълта ми е , че примерно имам една карта 3060 , която работи под 470.05 , но искам да добавя една от по-горе изброените карти към същата машина , но да не разбутам 50-те мегахаша , които прави въпросната 3060 v1. И възможно ли е да подкарам няколко карти , всяка под различен драйвър. Благодаря! Да кажем едната е 3060 v1 която е отключена с 470.05 и да и добавиме 3060ti lhr. Благодаря!
Не, не може. NVIDIA се постараха да вкарат нови PCI Id за версия 2 картите и единственото, което ще получиш е или син екран под уиндоус или кернел паник под какъвто и да е линукс(hive е линукс, 470.05 е само за уиндоус).